Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NATURIGIN Lightest Blonde Ash 10.2 (40ml)

4,6 24 értékelés
6 690 Ft

NATURIGIN Lightest Blonde Ash 10.2 (40ml)

A dán NATURIGIN cég természetes hajfestéke egyedülálló recept alapján készül, amely tanúsított bio- és természetes alapanyagokat tartalmaz. A citrom és a mandarin illóolaj speciális keveréke, valamint további 10 tiszta szerves kivonat és természetes olajkeverék védi a hajat, táplálja és ragyogást kölcsönöz neki. A Lightest Blonde Ash 10.2 minőségi természetes hajfesték kellemes illatú, gélkonzisztens, nem tartalmaz ammóniát, SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot), rezorcinolt vagy parabéneket, és állatokon nem tesztelték. Ha minőséget keresel, és nem vagy közömbös a környezet és az egészséged iránt, akkor a Naturigin hajfestékek, amelyek világszerte számos fogyasztói díjat nyertek, a számodra készültek.

A NATURIGIN Lightest Blonde Ash 10.2 természetes hajfesték legfontosabb jellemzői

  • Állandó hajfesték-állag, kellemes illattal és egyedi recepttel
  • Tanúsított bio és természetes összetevőket tartalmaz
  • A dán NATURIGIN márkájú természetes hajfestéket állatokon nem tesztelték
  • Citrom és mandarin illóolaj + 10 szerves kivonat a védelem, táplálás és ragyogás érdekében
  • Ammóniától, SLS-től, rezorcinoltól és parabénektől mentes
  • A NATURIGIN Lightest Blonde Ash 10.2  hajfesték kíméletes a hajhoz és a környezetre

Könnyen kezelhető

1. lépés: Vedd fel a mellékelt eldobható kesztyűt, nyomd be a tubus tartalmát az aktivátor flakonjába, majd zárd le, és alaposan keverd össze.

2. lépés: A keverék felét egyenletesen vidd fel az aktivátor flakonból a lenőtt hajra, és hagyd állni 20 percig. Ezután vidd fel a keverék másik felét a fennmaradó hajra és hagyd állni további 10 percig. Ha első festésről van szó, és nincs lenőtt haj, akkor fokozatosan vidd fel a palack teljes tartalmát a haj gyökereitől a végekig, finoman egyenletesen masszírozd be a hajba, és hagyd hatni 30 percig.

3. lépés: Tegyél egy kevés vizet a hajra, hogy hab alakuljon ki, masszírozd meg a hajat és a fejbőrt, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel.

4. lépés: Vidd fel a After Color Treatment (hajbalzsam) tasak tartalmát a hajadra, és alaposan masszírozd be a hajba és a fejbőrbe. Finoman masszírozd 2 percig, majd öblítsd le.

A csomag tartalma:
Színező krém tubusban
Aktivátor
Hajbalzsam
Biztonsági kesztyű

Összetétel:
Aktivátor:
Aqua/water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum (mineral oil), orbignya oleifera (babassu) seed oil, ceteareth-20, glycerin, phosphoric acid, tetrasodium glutamate diacetate, disodium pyrophosphate, tetrasodium pyrophosphate, etidronic acid, sodium stannate, oxyquinoline sulfate
* Certified Organic

Színező krém:
Aqua/water, sodium coco-sulfate, ethanolamine, myristyl alcohol, cocamide mea, cocamide mipa, cetearyl alcohol, cocamidopropyl betaine, oleth-20, propylene glycol, p-phenylenediamine, tetrasodium edta, sodium sulfite, parfum/fragrance, p-aminophenol, 4-amino-2-hydroxytoluene, triticum vulgare bran extract, 2-methylresorcinol, simmondsia shinensis (jojoba) seed oil, phenyl methyl pyrazolone, ethoxydiglycol, vitis vinifera seed oil, butyrospermum parkii (shea tree) butter extract, aloe barbadensis leaf extract, 2-amino-4-hydroxyethylaminoanisole sulfate, hydrolyzed soy protein, prunus persica kernel oil, prunus armeniaca kernel oil, citrus medica limonum (lemon) peel extract*, citrus grandis (grape fruit) peel oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*
* Certified Organic

Hajbalzsam:
Aqua/water, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Cocamidopropylamine oxide, peg-15 coco polyamine, sodium coco-sulfate, propanediol, parfum/fragrance, peg-55 propylene glycol oleate, citric acid, benzyl alcohol, phenoxyethanol, limonene, hexyl cinnamal, potassium sorbate, triticum vulgare bran extract, linalool, ethoxydiglycol, geraniol, Cl 42090, Cl 19140
* Certified Organic


Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Szürke

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Tartós
Festési mód Komplex festés
Tulajdonságok és összetétel Ammónia mentes, Természetes összetevők és olajok, Vegán
Festék állaga Gél

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra
Kód:  VLS12795
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5710216001009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10