Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml

A lábai a legkiválóbb gondoskodást és védelmet érdemlik egy hosszú nap után. Adja meg számukra a megfelelő figyelmet és törődést! A NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj egy fiatalító, gyógyító és tápláló lábápoló balzsam. Természetes összetétele, mely vitaminokban, zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, nyugtatja, táplálja és puhává teszi még a legérzékenyebb bőrt is. Kínai kúszómagnólia kivonat tartalma védelmet biztosít, ugyanakkor serkenti az anyagcserét, erősíti és tonizálja a bőrt. A NATURA SIBERICA lábápoló krém regeneráló és gyógyító tulajdonságai az esetleges gyulladás és bőrgomba kiegészítő kezelésére is alkalmas. 

A NATURA SIBERICA lábápoló krém legfontosabb előnyei

  • Természetes olaj tartalma hatékonyan kezeli az apró repedéseket és a bőrkeményedéseket
  • Támogatja és aktivizálja az anyagcserét
  • Tonizáló és fiatalító hatású, valamint javítja a bőr rugalmasságát
  • Bőrgomba- és gyulladások kiegészítő kezelésére is alkalmas
  • Intenzív védelmet nyújt a gyulladás és a káros külső hatások ellen
  • A NATURA SIBERICA lábápoló krém könnyű, puha és egészséges érzést biztosít

A NATURA SIBERICA kiváló összetétele szibériai és távol-keleti vadon termő növényekből

A NATURA SIBERICA a szibériai szépség titkát kiváló, természetes bőr-, haj- és testápoló termékek formájában adja tovább. Szibériában és a Távol-Keleten vannak olyan, védett területek, melyeknek egyedülálló növényvilága még érintetlen. Ezeket a gyógynövényeket és gyümölcsöket használják hagyományosan az észak-amerikaiak, hogy gyógyászati kivonatokat és elixíreket állítsanak elő az egészség, a csodálatos vitalitás és a fiatalság megőrzéséért. Annak érdekében, hogy egyedi, kiváló tulajdonságaikat megőrizzék, a gyártás során a lehető legkevesebb mesterséges kiegészítőt használnak. Minden termék hipoallergén, mentes a parabénektől, az SLS-től, a szintetikus illat- és színezőanyagoktól, és bio összetevőket tartalmaz.

Aktív összetevők:

  • A kínai kúszómagnólia tonizáló hatású, növeli a bőr természetes védőkészségét és stimulálja az anyagcserét. Ezen kívül erősíti a bőrt és védelmet nyújt a káros külső hatásoktól.
  • A cédrusolaj zsírsavak és antioxidánsok értékes forrása, amelyek hozzájárulnak a bőr megfiatalításához és javítják annak rugalmasságát.
  • A levendulaolaj regeneratív tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti az apró repedések, bőrkeményedések és egyéb bőrproblémák gyógyulását.
  • E és C vitamin, melyek antioxidáns hatásukról ismertek.

Használat:
Alkalmazzon kis mennyiségű lábápoló vajat a láb tiszta, száraz bőrén. Gyengéd mozdulatokkal masszírozza be. Alkalmazza, amikor szükséges.
Összetevők:
Aqua, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Citrus Medica Limonum Oil*, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Essential Oil*, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Achillea Asiatica Extract (WH), Anemonoides Altaica Extract (WH), Geranium Sibiricum Extract (WH), Pinus Sibirica Needle Extract (WH), Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate, Limonene**, Linalool**, Citral**.
(*) Issued from organic agriculture
(**) Natural components of essential oils
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Siberian Pine Oil Derivative

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém
Kód:  NOH073
Termékszám:  4744183010499

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10