Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Royal Caviar Collagen Wrinkle Filler 40 ml

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Royal Caviar Collagen Wrinkle Filler 40 ml

Gyönyörű és fiatalos bőr injekció alkalmazása nélkül? Igen, a NATURA SIBERICA Polikalogénes ráncfeltöltő krémmel ez lehetséges! A termék fekete kaviárt tartalmaz, amely hatékonyan kisimítja a ráncokat, és csökkenti a bőr előnytelen megjelenését. A NATURA SIBERICA természetes kollagénkrém a fiatalító hatásával együtt azonnal eliminálja a fáradtság jeleit, és ragyogó, egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek, hála a C-vitamin tartalmának. Az organikus kivonatokból álló összetétele helyreállítja a bőr vitalitását és rugalmasságát, valamint hatékonyan védi a külső káros hatásokkal szemben is. Már pár nap használat után a krém kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat. 

A NATURA SIBERICA polikalogénes ráncfeltöltő 40 ml főbb előnyei

  • Teljes értékű alternatíva az injekciós ráncfeltöltés helyett
  • Garantált eredmények a fekete kaviárnak és a szibériai vad gyógynövények organikus kivonatainak köszönhetően
  • Mindössze néhány nap alatt kisimítja a finom vonalakat és ráncokat
  • Azonnal felélénkíti és revitalizálja a fáradt bőrt
  • Kitölti és csökkenti a ráncokat, valamint enyhíti, táplálja és regenerálja a bőrt
  • Állítsd le az időt a NATURA SIBERICA ráncfeltöltőjével!
  • Egy teljesen természetes kollagénes krém káros összetevők nélkül

A NATURA SIBERICA kiváló összetétele a szibériai és a Távol-keleti, vadon termő növényekből áll

A NATURA SIBERICA a szépség szibériai titkát szenzációs és természetes módon a bőr-, haj- és testápolás területén alkalmazza. Szibériában és a Távol-Keleten védett területek találhatóak, amelyek egyedülálló növényzettel rendelkeznek. Ezeket a növényeket és a terméseiket az északiak hagyományosan gyógykivonatok és elixírek készítésére használják, amelyek segítenek megőrizni az egészségület, életerejüket és fiatalságukat. Hogy ezek a tulajdonságok érvényesüljenek, minimális mesterséges kiegészítőket használnak. Minden termék hipoallergén, parabénmentes, SLS-mentes, nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat és színezékeket, és organikus kivonatokkal rendelkezik. 

Aktív összetevők:

  • A fekete kaviár természetes biológiai aktivitásával felülmúlja a gyakran használt kozmetikai összetevők hatásait. Fontos tényező a ráncok csökkentésében, hiszen lelassítja az öregedési folyamatot. A kaviárban lévő zsírsavak minimalizálják a víz elvesztését, így a bőr sokáig friss és fiatalos marad.
  • Az Omega 6 táplálja, méregteleníti és támogatja a bőr védő funkcióját. Csökkenti az érfalak áteresztőképességét, és növeli azok rugalmasságát. Kiemeli az arc és az áll kontúrjait.
  • A D-Panthenol csökkenti a pórusokat, illetve megújítja és javítja a bőrsejtek anyagcseréjét.
  • A MoistUp hidratáló komplexum hidratálja és puhítja a bőrt.
  • Az organikus orvosi angyalgyökér kivonat nyugtató és gyulladásgátló hatású, enyhíti a stresszt, és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Az organikus zsálya kivonat normalizálja a faggyúmirigyek működését. Eltávolítja az irritációt, fertőtleníti a bort, enyhíti a ráncokat, és kellemesen felfrissíti a bort. 
  • Az organikus legyezőfű kivonat antiszeptikus és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, C-vitamint tartalmaz, helyreállítja a bőrt, tonizálja, és egészséges megjelenést kölcsönöz neki.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiséget a termékből a megtisztított arcbőrödre, különös figyelmet fordítva a leglátványosabb ráncokra. A termék alkalmas a mindennapi használatra, a mély ráncok kisimítására.

Korlátozások:
Nem ajánlott alapozóként használni tonizáló készítmény alá.
Összetétel:
Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dicaprylyl Ether, Gtyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Methyl Glucose Sesauistearate, Caviar Extract (AciDenser Stellatus), Pine Oil Polyglyceryl-6 Esters, Angelica Archangelica Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Salvia Ofňcinalis Extract, Rhodiola Rosea Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Cladonia Nivalis Extract, Malva Sylvestris Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Extract, Honey, Acacia Senegal Gum, Squalane Sorbitol, Linoteic Acid, Oleic Acid, Linolenic Acid, Panthenol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xantan Gum, Silica, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érett

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Ránctalanító

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK400
Termékszám:  4744183010352

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15