Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Homoktövis tápláló kézkrém 75 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 850 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 700 Ft/db

NATURA SIBERICA Homoktövis tápláló kézkrém 75 ml

Ha szívesen gondoskodsz az arcbőrödről, akkor nem lenne szabad megfeledkezned a kezeid bőréről sem, amelyek az öregedésről árulkodhatnak. A NATURA SIBERICA nappali kézkrém természetes homoktövissel segít megőrizni a kezeid fiatalságát és szépségét. Egyedülálló természetes összetevői és a gyógyhatású homoktövis megfelelően táplálják és a szükséges vitaminokkal látják el a kezet, miközben hidratálják a bőrt. Manuális munka mellett minden bizonnyal értékelni fogod a krém gyógyító hatását is, illetve a kiváló védelmét a külső káros hatásokkal szemben. A NATURA SIBERICA homoktövis krém a lehető legjobb dolog, amit a természet a kezeidnek nyújthat. 

A NATURA SIBERICA homoktövis kézkrém főbb előnyei

  • Már az első használat után a bőröd puha és védett lesz
  • A NATURA SIBERICA homoktövis krém segít megőrizni a kezeid fiatalságát és szépségét
  • Mélyen hidratálja és táplálja a bőrt
  • Gyógyító hatással bír, és nagymértékű védelmet nyújt a kedvezőtlen külső hatások ellen
  • A szükséges vitaminok és a természetes olajok egyedülálló kombinációját tartalmazza
  • Nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, szintetikus illatanyagokat és színezékeket sem

A NATURA SIBERICA kiváló összetétele a szibériai és a Távol-keleti, vadon termő növényekből áll

A NATURA SIBERICA a szépség szibériai titkát szenzációs és természetes módon a bőr-, haj- és testápolás területén alkalmazza. Szibériában és a Távol-Keleten védett területek találhatóak, amelyek egyedülálló növényzettel rendelkeznek. Ezeket a növényeket és a terméseiket az északiak hagyományosan gyógykivonatok és elixírek készítésére használják, amelyek segítenek megőrizni az egészségület, életerejüket és fiatalságukat. Hogy ezek a tulajdonságok érvényesüljenek, minimális mesterséges kiegészítőket használnak. Minden termék hipoallergén, parabénmentes, SLS-mentes, nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat és színezékeket, és organikus kivonatokkal rendelkezik.

Aktív összetevők:

  • A homoktövis és a disznóparéj olaj egy egyedülálló kombinációt hoz létre, amely garantálja a napi szükséges tápanyagokat és a mély hidratálást.
  • A vörös áfonyamag olaj a szükséges vitamikokkal látja el a bőrt, így gyógyító hatású, és megfelelően védi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiséget a termékből a száraz és tiszta bőrödre a kezeden, és finoman masszírozd bele. 

Összetétel:
Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*, Saccharide Isomenate, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sorbus Sibirica ExtractWH, Geranium Sibiricum ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Crepis Sibirica ExtractWH, Amaranthus Caudatus Seed Oil*, Sodium Stearoyl Glutamate, Xantham Gum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, CI 19140, CI 15985, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Linalool

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Gyümölcsös

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag
Kód:  TM322
Termékszám:  4744183010222

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20