Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Frozen Berries Vitamin Shampoo 400 ml

4,4 21 értékelés
2 590 Ft

NATURA SIBERICA Frozen Berries Vitamin Shampoo 400 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Ez esetben a(z) NATURA SIBERICA 400 ml kapacitással bíró samponja biztosan magával ragad. Mindenekelőtt azoknak a szőkéknek ajánlott, akik előnyben részesítik a hűvös szőke színt. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres és alapos hajmosást, ugyanakkor nagyszerű módja a szín világosításának. Ez a természetes sampon nagyon gyengéd a hajhoz és mindent megad számára, amire csak szüksége van. A(z) NATURA SIBERICA Frozen Berries Vitamin Shampoo 400 ml zsíros hajra csodás választás. Női hajra tökéletes. Hogyha szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus garantáltan tetszeni fog. Különleges összetételének köszönhetően páratlan tápláló sampon. Ez a(z) természetes összetevőjű és vitaminos sampon különleges gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) NATURA SIBERICA Frozen Berries Vitamin Shampoo 400 ml sampon legfőbb jellemzői

  • Használatával a hajad szép és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) NATURA SIBERICA sampon maximális űrtartalma 400 ml
  • Kitűnő választás zsíros hajra
  • Női sampon
  • Csodás, természetes sampon
  • Mélyrehatóan táplálja a hajat
  • A(z) NATURA SIBERICA Frozen Berries Vitamin Shampoo 400 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: természetes összetevőjű és vitaminos

Összetétel

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Niacinamide, Alaria Esculenta Extract**, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Flavocetraria Nivalis ExtractWH, Sorbus Aucuparia Fruit/Leaf ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Agrostis Stolonifera ExtractWH,Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, L-Menthol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 16035.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű, Vitaminos

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Típus

Termék típus Sampon
Kód:  KSVL4509
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4744183016415

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05