Oldal frissítése

NAOMI CAMPBELL EdT 15 ml

5 1 értékelés
4 390 Ft

NAOMI CAMPBELL EdT 15 ml

Ha szívesen választod a kellemes női illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű Naomi Campbell eau de toilette. Az elbűvölő Naomi Campbell női eau de toilette használatával mindenki csodálatát kivívhatod körülötted. A virágos jegyek meghódítják a férfiakat, a finom érintése a nőkhöz illik, a friss illat pedig mindenkit elvarázsol. A mámorító illatot minden romantikus lélek, valamint a virágos rétek és a természet szerelmesei fogják értékelni. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó Naomi Campbell eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

A népszerű NAOMI CAMPBELL EdT 15 ml alapvető paraméterei

  • A felkapott Naomi Campbell eau de Toilette zamatos női illatjegyeket tartalmaz
  • Az uralkodó illatfajta a domináns virágos tónusok keveréke
  • Űrtartalma 15 ml
  • Élvezd a pillanat átütő erejét ezzel a magával ragadó illattal

A felkapott Naomi Campbell eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű Naomi Campbell eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Térfogata: 15 ml. Az eau de toilette megbízható társad lesz a hétköznapokon és alkalmi eseményeken egyaránt. A társaság középpontja leszel akár egy munkaebéd, akár egy esti parti alkalmával.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml
Kód:  KPFC3327
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5050456079773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10