Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

N.A.E. Purezza Cleansing Micellar Water 500 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

N.A.E. Purezza Cleansing Micellar Water 500 ml

A Purezza bőrtisztító termékcsalád a virágok királynője előtt tiszteleg, amely időtlen és az elegancia illetve nőiesség szimbóluma. A rózsa virágának friss és bársonyos illatát ötvözi. Az organikus damaszkuszi rózsákból származó vízzel gazdagított micellás víz finoman tisztít és eltávolítja a sminket az arcról és a szemekről. Tisztítja és megnyugtatja a bőrt, miközben puhává és kellemes tapintásúvá varázsolja. Az Ecocert Greenlife azaz a COSMOS Organic által tanúsított termék, amely a COSMOS előírásainak megfelel: a teljes összetevők 99% -a természetes eredetű, az összetevők 10% -a pedig biogazdálkodásból származik.

N.A.E. Purezza micellás víz, 500 ml

  • Tisztító micellás víz virág illattal
  • Finoman tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket
  • Gyengéd a bőrhöz
  • Receptúrája a damaszkuszi rózsavíz minden lágyságát tartalmazza
  • Tanúsított organikus összetétel, 99%-ban természetes összetevőkből
  • Vegán recept
NAE Purity

Damaszkuszi rózsa

Az organikus damaszkuszi rózsa regeneráló, tonizáló és nyugtató hatást gyakorol a bőrre (összehúzza a pórusokat), amely egész nap puha marad.

NAE Purity

Aloe vera

Az organikus aloe vera elsősorban hidratáló tulajdonságairól ismert.

NAE Purity

COSMOS Organic tanúsítvány

A Purezza micellás vizet az Ecocert Greenlife azaz a COSMOS Organic által tanúsított termék, amely a COSMOS szabványainak felel meg: az összetevők 99% -a természetes eredetű, az összetevők 10% -a pedig biogazdálkodásból származik.

Hogyan használd a N.A.E. Purezza micellás vizet

  • Vattapamacs segítségével vidd fel az arc és a nyak bőrére.
  • Minden reggel használd a bőr felébresztése érdekében, este pedig a smink és szennyeződések eltávolításához.
  • Nem kell leöblíteni.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria - Organikus kozmetikumok

A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria egy tradícionális, természetes bőr-, test-, és hajápoló termékeket gyártó márka, amely az olasz gyógynövény használaton alapul. Ennek alapján kényeztető receptúráinkat organikus alapanyagok egyedi keverékeiből készítjük. Tiszteletben tartjuk az olasz természetet, a finom, inspiráló illatokat, amelyek örömmel tárják fel az olasz szépség titkait, és az olasz „la bella vita” életmódot - amelyben csakis azt cselekszed, ami a legmegfelelőbb számodra.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KSPL539
Termékszám:  90443299

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05