Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

N.A.E. Equilibrio 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

N.A.E. Equilibrio 250 ml

Az Equilibrio zsíros hajra tervezett termékcsaládja olyan érzést kelt, mint egy séta az olasz tengerparton, miközben friss szellő borzolja hajad. A zsálya és a menta gyógynövényes és frissítő illatait egyesíti. Az organikus zsálya és a menta kivonat kombinációjának köszönhetően az Equilibrio sampon zsíros hajra alkalmas. Finoman tisztítja hajat és a fejbőrt. Biztosítja, hogy a haj friss és könnyed maradjon, zsírosodás és száraz hajvégek nélkül. A termék az Ecocert Greenlife azaz a COSMOS Organic által tanúsított, ennek értelmében a COSMOS Organic szabványainak felel meg: a teljes összetevő 97% -a természetes eredetű, 10% -a pedig biogazdálkodásból származik, szilikonok nélkül.

N.A.E. Equilibrio tisztító sampon zsíros hajra, 250 ml

  • Tisztító sampon szikrázóan friss illattal
  • Zsíros hajra alkalmas
  • Finoman tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • Friss és terhelés nélküli haj, zsírosodás és száraz hajvégek nélkül
  • Receptúra organikus zsálya és menta kivonattal
  • Tanúsított organikus összetétel, amelynek 97%-a természetes eredetű
  • Vegán recept

Zsálya

Az organikus zsálya  gyulladásgátló anyagokbangazdag, továbbá összehúzó és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakran használják fejbőr betegségek esetén, például korpásodás, ekcéma és dermatitis kezelésére.

Menta

Az organikus menta mentolt tartalmaz, amelyet általában a kozmetikumokban használnak a fejbőr frissítésére és a korpásodás elleni védelemre. Frissítő és hűsítő tulajdonságainak köszönhetően egész nap tisztán és frissen tartja a hajat.

Újrahasznosíthatóság

A sampon palackja 99% -ban újrahasznosított * műanyagból készül.

*kivéve a kupakot

COSMOS Organic tanúsítvány 

Az Equilibrio sampon Ecocert Greenlife azaz COSMOS Organic tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a COSMOS szabványainak felel meg: az összetevők 97% -a természetes eredetű, a teljes összetevő 10% -a pedig biogazdálkodásból származik.

Hogyan használd a N.A.E. Equilibrio tisztító sampont zsíros hajra

  • Vidd fel a nedves hajra, és óvatosan dörzsöld be, amíg habot nem képez. (Kerüld a termék szembe jutását)
  • Öblítsd le a habot.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria - Organikus kozmetikumok

A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria egy tradícionális, természetes bőr-, test-, és hajápoló termékeket gyártó márka, amely az olasz gyógynövény használaton alapul. Ennek alapján kényeztető receptúráinkat organikus alapanyagok egyedi keverékeiből készítjük. Tiszteletben tartjuk az olasz természetet, a finom, inspiráló illatokat, amelyek örömmel tárják fel az olasz szépség titkait, és az olasz „la bella vita” életmódot - amelyben csakis azt cselekszed, ami a legmegfelelőbb számodra.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL4298
Termékszám:  90443367

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15