Oldal frissítése

MÜHLE Shaving Towels 2 db

5 9 értékelés
5 690 Ft

MÜHLE Shaving Towels 2 db

A borotválkozás minden ember számára fontos higiéniai teendő. A sima, borotvált arc elegánsan és tisztán mutat, így nagy figyelmet szentelnek a férfiaknak ennek a cselekvésnek. A hagyományos borotválkozási tárgyak mellett fontos, hogy legyen valami, amivel a frissen borotvált arcát letörölheti. A MÜHLE törölköző ebben segíthet, mivel erősen fonott pamutból készült, így nem fogja a frissen borotvált arcot karcolni, de kellemesen megszárítja azt. A csomagban két darab törölköző található.

A MÜHLE borotválkozó törölközők fő előnyei

  • Fonott pamutból készült, ezért lágy, puha
  • Minden borotválkozási szett alapja
  • A MÜHLE törölköző semleges fehérben készül
  • Helytakarékos, akár utazásra is magával viheted
  • A csomagban 2 darab törölköző található

Használat:
Egy törölközőt márts bele meleg vízbe, majd helyezd a részre, ahol borotválkozni fogsz. A hő és a nedvesség megnyitja a pórusokat, és lágyítja a szakállt a jobb borotválkozás érdekében. Használd a második törülközőt, hogy bőrödet borotválkozás után szárazra töröld - finom textúrája miatt sokkal kellemesebb tapintást biztosít, mint a szokásos törölközők.

Paraméterek

Fajta

Fajta Törülköző

Típus

Típus Klasszikus
Anyag pamut

Méretek

Méretek 50 × 70 cm

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma 2 db

Szín

Szín Fehér

Minta/Motívum

Minta Minta nélküli
Kód:  KSMU0317
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4028982013494
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10