Oldal frissítése

MOROCCANOIL Luminous Strong 330 ml

9 390 Ft

MOROCCANOIL Luminous Strong 330 ml

Szeretnéd, ha frizurád tökéletesen tartana? Akkor válassz gyorsan száradó hajlakkot erős rögzítéssel. A MOROCCANOIL Luminous Strong biztosítja, hogy a frizurád minden helyzetben ellenőrzés alatt álljon. A lakk argánolajat tartalmaz, amely ragyogó fényt és lágyságot kölcsönöz a hajnak. A MOROCCANOIL Luminous tartós, természetes tartást biztosít, emellett nedvességálló is. Egyedülálló összetételének köszönhetően hatékonyan védi a hajat töredezés ellen és nem okoz ragadós maradványokat vagy a haj elektromosodását. Alkalmas minden hajtípusra.

    

 A MOROCCANOIL Luminous Strong haljakk legfontosabb jellemzői

  • Gyorsan száradó hajlakk erős rögzítéssel
  • MOROCCANOIL Luminous a frizura hosszú távú rögzítéséhez
  • Kifinomult összetevőket tartalmaz, argánolajjal kiegészítve
  • Biztosítja a haj puhaságát és ragyogását
  • A MOROCCANOIL Luminous a haj természetes megjelenéséért
  • Nem okoz ragadós maradékot vagy a haj elektromosodását
  • Alkalmas minden hajtípusra

Használat:
Permetezd száraz hajra körkörös mozdulatokkal kb. 20-30 cm távolságból. Dús hatás elérése érdekében fújd a terméket közvetlenül a hajtövekre.

Összetétel:
SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Hydrofluorocarbon 152A, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Fragrance, Peg-12 Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil.


Összetétel

SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), HYDROFLUOROCARBON 152A, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, UNDECANE, TRIDECANE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN)KERNEL OIL, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, AMINOMETHYL PROPANOL, PARFUM/FRAGRANCE, PEG-12 DIMETHICONE. MOLHSUS02

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Rögzítés, Antisztatikus

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 330 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típus Spray
Kód:  KSVL3967
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290011521585

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10