Oldal frissítése

MORGAN'S Beard Care Set

5 1 értékelés

MORGAN'S Beard Care Set

Ez a kozmetikai szakállápoló ajándékkészlet 5 minőségi terméket kínál Anglia egyik legrégebbi kozmetikai márkája jóvoltából. A Morgan's férfiaknak tervezett szett tartalmaz egy szakállszappant és egy szakáll elixírt, egy szakállwaxot, egy kefét és egy összecsukható szakállfésűt is. Éppen ezért mindent megtalálsz benne, amelyre szükséged lehet a szakáll megfelelő ápolásához. A szakállszappan biztosítja a szakáll tisztaságát és puhaságát illetve kellemes illatát. Az elixír puhává teszi és táplálja a szakállat, megkönnyíti a kifésülését. A vaddisznó sörtékkel ellátott kefe és a szakállfésű még tovább lágyítja a szakállat. A kellemes férfias illatú szakállwax adja meg a szakállad végső formáját, amelynek köszönhetően a szakáll ellenállhatatlanul csábos megjelenésű lesz.

A MORGAN'S szakállápoló kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet szakállas férfiak számára a tradicionális angol Morgan's márkától
  • A készlet szappanból, elixírből és szakállviaszból, illetve keféből és összecsukható fésűből áll
  • Erős, ugyanakkor kíméletes szakállszappan a tiszta és finom szakállért
  • A Morgan's Beard Wash kellemes és frissítő, férfi illatú fás jegyekkel
  • A szakáll elixír puhává és táplálttá teszi a szakállat, segítségével könnyebben fésülhető
  • Összetétel illóolajokkal, ápoló és tápláló olajokkal dúsították, magában foglalja az argánolajat
  • A szakállviasz (bajusz és szakállviasz) táplálja a szakállat és a bőrt
  • Formál, szép, természetes megjelenést és klasszikus férfi illatot kölcsönöz
  • Fa szakállkefe vaddisznó sörtékkel a szakáll lágyításához
  • Morgan's Beard Comb összecsukható fésű a szakáll fésüléséhez és formázásához

Tartsd tisztán a szakálladat a Morgan's Beard Wash gyengéd erejével

A Morgan’s Beard Wash szakállszappan remek választás a szakállad mindennapos ápolásához. Tökéletesen, ugyanakkor mégis gyengéden tisztítja meg a szakállat minden szennyeződéstől illetve lágyítja és puhává teszi a szakállat, így az könnyebben formázható. Gyengéd, hidratáló összetételének köszönhetően egyáltalán nem szárítja ki a szakáll alatti bőrt, így elkerülheted a viszkető bőr érzését. A szappan összetételét ritka argánolajjal dúsították, amely puha, egészséges és ápolt szakállat kölcsönöz. A különleges szakállszappan lenyűgözi a környezetedet kellemes férfias illatával, amelyben a bergamott, a pacsuli és a szantálfa kaptak helyet. Nagyon könnyű a használata, biztosan hamar megszereted, és helyet kap a mindennapos higiéniai rutinodban.

Hatóanyagok:
Argánolaj - megerősíti a szakállát, lágyságot és könnyedséget ad

A felhasználása:
Vidd fel a szappant a nedves szakállra. Képezz gyengéd habot, dolgozd bele mélyen a szakállak tövében. Ezzel eltávolíthatod az elhalt bőrsejteket. Ezután mosd le habos meleg vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Stearate, Parfum, Sodium Chloride, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-7, Argania Spinosa (Argan) Kernal Oil, Laureth-2, Stearamide AMP, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Szelídítsd meg makacs szakálladat a Morgan's Beard Softening Elixir elixírrel

A Morgan's Beard Softening Elixir szakáll elixír ideális választás a szakáll megtisztítása utáni ápoláshoz. Összetételét kifejezetten úgy alakították ki, hogy puhává tegye, hidratálja és kisimítsa a száraz és makacs szakállat. Az olajos szérum mélyen a szőrszálak gyökerébe hatol, így támogatja a szakáll egészséges növekedését és erejét. Emellett megkönnyíti a szakáll kifésülését és formázását is. Az elixír ellátja a szakállat és a szakáll alatti bőrt a számára szükséges tápanyagokkal, csökkenti a korpásodást és a kellemetlen viszkető érzést. Összetételében 100%-ig természetes, értékes olajokat kombináltak a lehető legjobb ápolás illetve a szakáll puhasága és jó illata érdekében.

Hatóanyagok:
Argánolaj - megerősíti a szakállát, lágyságot és könnyedséget ad
Mandarin illóolaj - édes, gyümölcsös aromájú, fertőtlenítő-, vírusölő-, antibakteriális hatású, méregteleníti a bőrt
Bergamott illóolaj - fűszeres, citrusos aromával rendelkezik, nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, gyógyító hatású
Gyömbér illóolaj - stimulálja a bőr és a hajhagymák vérkeringését, friss érzést kelt a bőrön, antibakteriális hatással rendelkezik

A felhasználása:
Csepegtess 2-3 csepp olajat a tenyeredbe és egyenletesen oszlasd el az elixírt a szakálladon. Mélyen masszírozd be a szakállba a szakáll növekedésével ellentétes irányban, egészen a szakáll gyökeréig és a szakáll alatti bőrbe is. Használd minden nap a puha és sima szakáll eléréséhez.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Citrus Reticulata (Mandarin) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil

Fésüld meg és lágyítsd a szakálladat a Morgan's Beard Brush kefével

A férfi szakállápoló készlet két segédeszközt kínál az egészséges megjelenésű és ápolt szakáll megőrzéséhez és a szakáll növekedésének elősegítéséhez. Az egyik egy hagyományos, katonai stílusú kefe lakkozott fa markolattal, vaddisznó és szintetikus sörték kombinációjával. A kefe által nyújtott ápolás nem csak a szakállad, hanem a szakáll alatti bőr is nagyra értékelheti, hiszen a kefe kellemes, stimuláló masszázst biztosít. A szakáll kifésülésével az puhábbá és tisztábbá válik, így mindig egészséges és ápolt megjelenést kelthetsz. A stílusos kiegészítőket bármilyen típusú szakállra ugyanolyan jól kihasználhatod.

A kefe előnyei:
Természetes vaddisznó sörték - egyenletesen fésüli el a bőrön található természetes zsírt a szakáll egész hosszán, így a szakáll fényes lesz és védett a káros környezeti hatásoktól, nem göndörödik, illetve támogatja a szakáll növekedését is

Anyaga:
Fa, vaddisznó sörték, szintetikus sörték

Tartsd a Morgan's Beard Comb fésűt a zsebedben

A Morgan's Beard Comb tradicionális szakállfésű nagyszerű választás a mindennapos szakállápoláshoz. Habár a megjelenése leginkább egy teknős házára emlékeztet, ez a fésű növényi cellulózból készült. Kiváló választás a szakáll formázásához és rendbentartásához. Kimondottan úgy tervezték, hogy ne csak átfésülje illetve megformázza a szakállat, illetve eltávolítsa róla a szennyeződéseket, hanem mindezek mellett még bele is dolgozza az olajokat és balzsamokat is. A fésű masszíroz, így elősegíti a vérkeringést és hozzájárul a szakáll egészséges növekedéséhez. Összecsukható kialakítású és elfér a zsebedben is, így a fésű mindig kéznél lehet.

Anyaga:
Növényi cellulóz

A felhasználása:
Amikor olajat vagy balzsamot használsz a szakálladon, vedd elő a fésűt és gyengéden fésüld át a szakálladat a tövektől egészen a végekig, így egyenletesen eldolgozhatod a termékeket a szakáll egész hosszán.

Morgan's Beard Wax szakállwax

A Morgan's Beard and moustache wax egy könnyed, fényes balzsam amelyet használhatsz a bajuszra és a szakállad egészére is. Összetételében a méhviasz és a jojoba-, mandarin-, eukaliptusz- és kamilla illóolajok kombinációja kapott helyet, egyáltalán nem nehezíti el a szakállat, ellátja azt a szükséges tápanyagokkal és ápolással. Hatékonyan teszi puhává a szakállat illetve hidratál és segít az ápolt és stílusos megjelenés elérésében a szakáll formázásával. Úgy tervezték, hogy még a legmakacsabb szakállat is megformázhasd a segítségével, másik előnye pedig hogy lenyűgöző férfias illatot kölcsönöz. A szakáll megtisztítása után használd ezt a waxot. Megnyugtatja a bőrt és kisimítja a szakállad, emellett puhaságot eredményez, gondoskodik a természetes fényű, erős és egészséges szakállról.

Hatóanyagok:
Méhviasz - regenerálja, táplálja és hidratálja a szakállat, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, védőréteget képez a szakállon
Jojobaolaj - táplálja és lágyítja a szakállat, ragyogást nyújt és véd a külső behatásoktól
Mandarin illóolaj - édes, gyümölcsös aromájú, fertőtlenítő-, vírusölő-, antibakteriális hatású, méregteleníti a bőrt
Kamillaolaj - egészségesen tartja a bőrt, gyógyító és antibakteriális hatással rendelkezik, enyhíti a bőrirritációt
Eukaliptuszolaj- erős gyulladásgátló, fertőtlenítő és antibakteriális hatással rendelkezik

A felhasználása:
Használd a waxot a megtisztított és száraz szakállon. Vigyél fel egy kis mennyiségű waxot a tenyeredbe és várd meg, amíg felmelegszik. Ezután gyengéden masszírozd be a szakállba és a bajuszodba és alakítsd ki a kívánt formát.

Összetétel:
Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Cereuim, Glucerin, Sorbitol, Triticum vulgare (Wheat germ) Oil, Cetearyl Alcohol, Glureyl Stearate, Cetearyl, Ethylhexanote, Simmondsia Chinensis (Jojoba oil), Cera Alba(Beeswax), Lanolin, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) oil, Citrus Reticulata (Mandarin) Oil, Anthemis Nobilis (Roaman momile) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil, BHT

A készlet tartalmazza:
1 × Morgan’s Beard Wash szakállszappan (100 ml)
1 × Morgan’s Beard Softening Elixir szakáll elixír (30 ml)
1 × Morgan's Beard Brush szakállkefe
1 × Morgan's Beard Comb összecsukható fésű
1 × Morgan's Beard and moustache wax bajusz- és szakállviasz (50 g)


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás
Kód:  VBAL701
Termékszám:  8594191200339

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10