Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MORGAN'S Beard Brush

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORGAN'S Beard Brush

Büszke tulajdonosa vagy egy komoly szakállnak? Egy ilyen előny megfelelő ápolást érdemel. Ezt például a MORGAN's Beard Brush szakállkefével adhatod meg magadnak. A kefe könnyű ovális nyele lakkozott fából készült, és tökéletesen illik a kezedbe. A természetes vaddisznó és a szintetikus sörte kombinációja biztosítja, hogy mindig hatékonyan kifésülheted az összekuszálódott szakálladat. A Beard Brush kefét a szakáll alatt rejtőző bőröd is értékelni fogja. Ez hajlamos a kipirosodásra és a kiszáradásra, de a rendszeres fésüléssel támogatod a vérellátást és  a faggyú természetes képződését. Szerezd be a szakálladra az olasz eleganciájú angol társat.

A MORGAN's Beard Brush szakállkefe fő jellemzői

  • Hatékonyan kifésüli a szakálladat
  • A Természetes vaddisznó és a szintetikus sörték kombinációja
  • A masszázs a Beard Brush kefével elősegíti a faggyútermelést - többé már nem lesz száraz a bőröd
  • Lakkozott fából készült, könnyű, ovális nyéllel rendelkezik
  • Olaszországban készült, az angol Morgan's márka terméke

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Szakállkefe
Kód:  HOL341
Termékszám:  8033549528256

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20