Oldal frissítése

MORELLATO SCZ542

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO SCZ542

A Morellato a világpiac vezető márkája az orvosi acélból készült ékszerek terén. A Morellato vállalat ékszerkollekciókat gyárt hölgyek és urak számára egyaránt. Az egyedi, orvosi fémből készült ékszerek új irányt szabnak a mai divatnak. 

A Morellato SCZ542 nyaklánc egy gyönyörű, modern ékszer, és romantikus ajándék is egyben. Ez az ékszermárka összeköti a sajátos, izgalmas külsőt a precíz kivitelezéssel. Ez az elegáns, női nyaklánc egy csillogó, kristályokkal díszített medállal ékesíti viselőjét. A természetesen ható dizájnnak köszönhetően tökéletesen passzol bármilyen ruhához, illetve egyéb kiegészítőhöz. Az ékszer alkalmas mindennapi viseletként, de hivatalos összejövetelekhez is tökéletes választás.

A nyaklánc gyönyörűen csillog, és remekül mutat. Egy praktikus csattal van felszerelve, amely maximálisan beleolvad a nyaklánc magával ragadó kompozíciójába. Az elegáns stílusú ékszer gyönyörűen mutat finom hölgyeken, valamint tökéletes kiegészítője a fiatal nőknek, akik szeretik az egyszerű és finom eleganciát. Kényeztesse magát ezzel a stílusos, gyönyörű ékszerrel, és fedje fel a magában rejlő szépséget, kompromisszumok nélkül!

A nyaklánc rozsdamentes orvosi acélból készült.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Nyaklánc

Kirakás, kövek

Kirakás Kristályok

Méret

Méret 42 cm (420 mm)

Anyag

Anyag Orvosi fém, Kristály
Felületkezelés Fényes
Kód:  SP2047
Termékszám:  8033288665151

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05