Oldal frissítése

Morellato R0151133502

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morellato R0151133502

Női analóg órák Morellato R0151133502 fog nyerni magának annak időtlen klasszikus megjelenés aranybarna színű, minőségi anyagok és kiváló design. Kerek arany számlap csillogó kövekkel ilyen indexek be van dugva a hüvely készült arany színű bevont acél. Véd a karcolások szembe nagyon ellenálló edzett ásványi kristály. Érdekes tervezett szíj barna színű, mely kombinációja bőr és nagyon ellenálló anyagból. Řemínek je opatřen pevnou uzavíratelnou sponou, můžete si ho nastavit podle vašich potřeb, aby vám na zápěstí hodinky perfektně seděly.

A fő előnyök

  • klasszikus design arany és barna színekben
  • Case bevonatú acél
  • nagyon ellenálló ásványi üveg
  • Szíj bőr és textil
  • vízálló 3 ATM
  • Quartz óraszerkezet megbízható márka

A praktikus társ a hétköznapokban

A nagy előnye az óra vízálló 3 ATM,   Watch, amely véd a nedvesség és az eső.A pontos idő garantálja a pontos Quartz óraszerkezet, akinek meghajtás biztosítja elemeket.Órák értékelni minden modern nő, tökéletesen illeszkedő minden ruhát, és alkalmasak üzleti találkozók, de hála az elegáns megjelenés, és használja őket társasági események.Morellato Órák R0151133502 kapni eredeti dobozban garancia igazolás és a használati utasítást.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8772
Termékszám:  8033288715313
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15