Oldal frissítése

MORELLATO Ninfa R0153141519

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO Ninfa R0153141519

A tökéletes órát keresi a romantikus lelke felszabadításához? Válassza ki a MORELLATO Ninfa óráját. Ezek az analóg órák kvarc akkumulátorral működnek . A tárcsa átmérője megegyezik a hölgy csuklójának méretével. Természetesen értékelni fogja az ásványi üveget, amelyet sehol sem karcol meg. Az óra hosszú ideig tökéletes állapotban marad. A csuklóhoz acél hevederekkel rögzítik, amelyek praktikus kapcsot tartalmaznak.Az óra eredeti Morellato dobozával érkezik.

A MORELLATO Ninfa óra főbb jellemzői

  • Romantikus analóg óra MORELLATO Ninfa
  • Kvarc akkumulátor
  • Az ásványi üveg ellenáll a karcolásoktól
  • Acélszalag arany színben
  • Acél tok arany színben
  • Arany kéz, indexek, római számok és "hivatalos értékes idő"
  • Gyakorlati beilleszthető klip
  • Vízálló 30 m (3 ATM)

A MORELLATO órák romantikus eleganciája

A női MORELLATO Ninfa órák romantikus betekintést nyújtanak. Sima arany acéltokban aranykézű óralap , indexek, római számok és „Hivatalos értékes idő” jelennek meg. A 36 mm-es gyémánt 36 mm átmérője csak aláhúzza a női csuklót. Az órát aranyszínű acél hevederek díszítik, amelyeket egy praktikus csipesz hajt meg. Kezelje romantikus lelkének ezt a csodálatos darabját.

Vízálló MORELLATO karóra

A női MORELLATO Ninfa karóra vízálló 30 méterre (3 ATM) is büszkélkedhet . Ez az érték azt jelenti, hogy ellenállnak a fröccsenő víznek és az esőnek, így nem kell aggódnia az órájának viselése miatt még esős időben sem. Soha nem engednek le.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 36 mm

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Arany
Szíj anyaga Orvosi acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO12995
Termékszám:  8033288788560

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15