Oldal frissítése

MORELLATO KT03

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO KT03

A Morellatoa világvezető gyártója, amely sebészeti acélból készült, modern ékszereket gyárt, és nyilvánvalóan a világ egyik legsikeresebb márkája, amely a napsütötte Olaszországból származik. A Morellato vállalat hölgyek és urak számára is gyárt ékszerkollekciókat. Az egyedi Morellato acél ékszerek meghatározzák a jelen kor új trendjeit.
A Morellato KT03 karkötő egy gyönyörű, romantikus és modern ékszer. A Morellato ékszermárka kiemelkedik azérdekes designjával és a precíz kidolgozásával. A női karkötő elegáns designját kihangsúlyozzák a csillogókristályok. A karkötő a semleges designjának köszönhetően kiválóan párosítható minden egyéb kiegészítővel vagy ruhadarabbal. Ez a kiváló karkötő alkalmas a mindennapi viseletre, de remekül megállja a helyét a társasági összejövetelek izgalmas kiegészítőjeként is.
A karkötő gyönyörűencsillog és csodálatosan kiemeli a csuklóját. Praktikus csattal van ellátva, amely tökéletesen illeszkedik az egész kompozícióba. A karkötő elegáns stílusa kiválóan mutat a gyengéd fiatal lányok kezén és az egyszerű, kifinomult szépséget kedvelő nők kezén is egyaránt. Merüljön el az egyszerű stílusban és élvezze a kompromisszumok nélküli szépséget!
A karkötő sebészetiacélból készült és a felülete polírozott. Természetesen az ékszer díszdobozban kapható.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Sebészeti acél - polírozott


Díszítés:
Kristályok
Méretek:
7 mm x 19,5 cm
A díszítés méretei:
32 x 22 x 3 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Karkötő

Kirakás, kövek

Kirakás Üveg kövek

Méret

Méret 19,5 cm (195 mm)

Anyag

Anyag Orvosi fém
Felületkezelés Fényes
Kód:  SP149
Termékszám:  KT03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15