Oldal frissítése

MORELLATO Drops CZ916

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO Drops CZ916

Nem minden ékszer jelenti a tökéletes darabot. Csak néhány neves ékszergyártó cég képes az igazán gyönyörű darabok elkészítésére, amelyekért a hölgyek akár hosszú időn keresztül is hajlandóak sorban állni. Egy ilyen ékszert megszerezni valódi érték. Az ilyen értékes ékszerek közé tartozik a toll alakú Morellato Drops medál is, amely elsőosztályú sebészeti acélból készült, és kényelmesen felakasztható egy karkötőre vagy egy nyakláncra, és ezáltal vagy a csuklóját, vagy a dekoltázsát fogja díszíteni. Ha egyedi ékszert szeretne viselni, akkor válassza a Morellato Drops ékszert.

A toll alakú Morellato Drops medál fő előnyei

  • Az ékszer elsőosztályú sebészeti acélból készült
  • A Morellato Drops Feather medál felakasztható egy karkötőre, egy nyakláncra vagy egy karórára
  • A medál sima felületű és fényes kivitelben készült
  • A Morellato Drops Feather a kiváló anyagának köszönhetően ellenálló

Ajándékozzon szerencsét

Ha szeretné bebizonyítani a kedvesének, hogy mennyire fontos az Ön számára, akkor ajándékozza meg egy luxus ékszerrel, amely révén szavak nélkül kifejezheti a szeretetét. Ha olyan ékszert szeretne ajándékozni a szerelmének, amely szerencsét hoz a számára, akkor válassza az acélból készült, toll alakú Morellato Drops medált. A toll sokak számára a szerencse és az öröm szimbóluma, és pontosan ezeket érdemli a kedvese is. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál

Kirakás, kövek

Kirakás Cirkónium

Anyag

Anyag Orvosi fém
Felületkezelés Fényes
Kód:  SP7697
Termékszám:  8033288796305
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20