Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MONT BLANC 100 ml Legend

3,4 5 értékelés
14 190 Ft

MONT BLANC 100 ml Legend

A Mont Blanc Legend boroválkozás utáni arcszesz modern tónusú illattal jelentkezett a piacon. A hagyományos értékek, modernség és előkelőség - ezek a Mont Blanc fő jellemzői. Ez az időtálló illat különösen a modern, becsületes és magabiztos férfi számára megfelelő. Oyan férfiak számára, akik bátrak, szenvedélyesek és vállalják önmagukat. Ez a friss és figyelemkeltő illatt nagyon férfias, valamint üdítően előkelő. Egyesíti a gyümölcsös-virágos tónusokat a fás alappal.

Legfontosabb jellemzői

  • Mont Blanc Legend borotválkozás utáni arcszesz
  • Édeskés, friss illatú
  • A modern és magabiztos férfi számára
  • Gyümölcsös-virágos tónusok  fás alappal

Az illat összetétele:
Fej: ananász, bergamott, levendula
Alap: ámbra, moha, szantálfa, tonkabab
Szív: jázmin, cédrus, alma

Összetevők:
Denaturált szesz. (SD alkoholt 39-C), Aqua (Water), Parfüm (Fragrance), propilén-glikol, butil methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, hexil-szalicilát, Citronellol, limonén, linalool, kumarin, Citral, BHT

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KPPF220a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460032780
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05