Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MIXA Anti-Imperfection Moisturizing Cream 50 ml

4,7 14 értékelés
2 890 Ft

MIXA Anti-Imperfection Moisturizing Cream 50 ml

Elégedetlen a bőrével? Olyan gyönyörű bőrt szeretne, mint amilyen a modelleknek van? Bőre hajlamos arra, hogy mitesszeres legyen, kitágultak a pórusai, és arca könnyen zsírosodik? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, akkor a Mixának van egy arckréma pont Önnek, mely gyengéden ápolja a legérzékenyebb bőrtípusokat is.

Miért kötelező termék a fürdőszoba polcán ez az arckrém?

  • Napról napra figyelemmel követhető az eredményes változás 
  • A krém klinikailag tesztelt érzékeny bőrre
  • Hipoallergén összetételénak köszönhetően allergiás emberek számára is kifejezetten ajánlott
  • Problémás bőrét ezzel kezelve megszűnteti gondjait 
  • Kielégíti a száraz bőr igényeit egyaránt

A legjobb választás száraz bőrre

A vegyes bőr sok odafigyelést igényel. Sokan használnak matt alapozót, hogy megakadályozzák a bőrük fénylését, ám bőrének szüksége van a hidratálásra. A foltokban előforduló szárazság, valamint a hámlás is rendkívül rossz dolog, ám a zsíros bőr a kitágult pórusok (mitesszerek) és pattanások paradicsoma egyaránt. Hogy vegyük fel a harcot bőrünk épségéért?

Mindössze megfelelő összetevőket kell használni bőrünk ápolásához! Ez a 2 az 1-ben hidratáló krém nemcsak táplálja bőrét, de a Zink PCA tisztító összetevőjének köszönhetően kitisztítja a pórusokat és csökkenti a pattanások előfordulásának esélyét. A mattosító Silicate-S tompa arcszínt kölcsönöz, így arca gyönyörű és természetes hatású lesz. Pára napon belül már smink nélkül is nyugodtan kimehet sétálni az utcára, mivel nem lesz szükséged arra, hogy elfedd az arcod, ami sokkal gyönyörűbb és egészségesebb lesz.

Ajánlott a következő bőrtípusokhoz
Vegyes, problémás bőr
Érzékeny bőr
Allergiás emberek bőrére

Alkalmazás
A krémet körkörös mozdulatokkal masszírozza bele a kezelt bőrfelületbe

Összetétel
Aqua / víz, dimetikon, glicerin, hidrogénezett poliizobutén, denaturált alkohol, Butilén-glikol, glicerin-sztearát, szalicilsav, ammónium polyacryldimethyltauramide / ammónium-, polyacryloyldimethyl taurát, izopropil-lauril-szarkozinát, oktil-dodekanol, akrilonitril / metil-metakrilát / vinilidén-klorid kopolimer, capryloyl glicin, capryloyl szalicilsav, dimetikon / vinil-dimetikon keresztpolimer, dinátrium-EDTA-t, PEG -100-sztearát, perlit, fenil-etil-rezorcin, a poloxamer 338, szilícium-dioxid, szilícium-dioxid szililát, nátrium-hidroxid, nátrium-poliakrilát, sztearil-alkohol, a xantángumi, zink PCA, parfüm / illatanyag

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Kevert

Kor

Korosztály 18+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Illatmentes

Típus

Típus Női
Kód:  PLK202
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600550816587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15