Oldal frissítése

MIXA Sensitive Skin Expert micellás víz 200 ml

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIXA Sensitive Skin Expert micellás víz 200 ml

A Mixa gyengéd micelláris víz gyengéden távolítja el a sminket az arcról és a szemről akár egyetlen mozdulattal, anélkül, hogy kellemetlenül dörzsölnie kéne. A micellák hatékonyan távolítják el az összes szennyeződést és a rózsa kivonat kiválóan enyhíti a bőrirritációt. A termék alkalmas érzékeny bőrre, tökéletesen tisztítja és felfrissíti a bőrt. Továbbá B5-vitamint tartalmaz, és a rendelkezésre álló micellás víz mennyisége 200 ml.

Sensitive Skin Expert gyengéd micellás víz

  • Mixa francia kozmetikai márka
  • Ideális irritációra hajlamos érzékeny bőrre
  • Nyugtató kivonatokat, rózsát és B5-vitamint tartalmaz
  • Felfrissíti a bőrt
  • Finoman eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket
  • Hatásos dörzsölés nélkül is
  • Alkalmas allergiások számára

A termék összetétele:

Aqua/víz, Hexilén-glikol, glicerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30A dinátrium-cocoamphodiacetate, Dinátrium-EDTA, panthenol, Polyaminopropyl biguanid,  Rosa, Gallica kivonat / parlagi rózsa, Virág kivonat, Parfüm / illat

Ez a micellás víz megfelelő Önnek?

A Mixa cég szakértője az érzékeny bőr ápolásának, biztosítja a hatékony és magas színvonalú napi ellátást. Készítsen egy kis tesztet - a bőr vízzel való mosás után száraz? Problémája van az égető arctisztítókkal? Bőre negatívan reagál a különböző külső hatásokra, mint például a környezetszennyezés, a hideg vagy a kemény víz? Ha a válasz "igen", hogy két vagy mindhárom kérdésre, akkor a termék Önnek készült.

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  PLK206
Termékszám:  3600550304671
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15