Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MIXA Hyalurogel Light Intensive Hydration Cream-Gel 50 ml

4,9 24 értékelés
4 090 Ft

MIXA Hyalurogel Light Intensive Hydration Cream-Gel 50 ml

Száraz, vízhiányos és érzékeny bőrrel küzdesz? Olyan nappali hidratálókrémet keresel, amely biztosan beválik? Ez a különleges, gél állagú krém megbirkózik még a legszárazabb részekkel is, és hosszú távon hidratálja az érzékeny bőrt. Élvezd a kellemes ápoltságot, és a francia nők ihlette puha és hibátlan arcbőrt!

Hogy miért fogsz beleszeretni a krémbe már első használat után?

  • Színezék-, és parabénmentes összetételének köszönhetően antiallergén
  • Hialuronsavval gazdagított intenzív hidratáló ápoló száraz bőrre
  • Hosszú távon hidratálja a bőrt és kényelemérzetet biztosít
  • Gél állagának köszönhetően gyorsan beszívódik

Mondj búcsút a bőrhibáknak!

Ha már régóta küzdesz száraz bőrrel, és fogalmad sincs, mit tehetnél ellene, a megoldás most itt van az orrod előtt! A Mixa kifejlesztett egy megbízható megoldást - a krém különleges, gél állaggal rendelkezik, így rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe és intenzíven hidratálja azt.

A hialuronsav és a glicerin kombinációja képes hatalmas mennyiségű (akár 1000-szer több) vizet is megtartani a szövetekben, így javítva a hidratálást. Néhány használat után már szemmel látható az eredmény; a bőr táplált, hidratált és kellemes tapintású lesz. Emellett a kellemetlen mellékhatásoktól vagy allergiás reakcióktól sem kell tartania; a krém nem tartalmaz színezéket, allergéneket, hipoallergéneket és érzékeny bőr számára tesztelt.

Ajánlott bőrtípus:
Száraz, vízhiányos és érzékeny bőrre

Használat:
Használd naponta alaposan megtisztított arcbőrre, finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozd bele.

Összetevők:
Aqua / Víz, glicerin, dimetikon, kapril / Triglicerid, szkvalén, ammónium Polyacryldimethyltauramide / ammónium Polyacryloyldimethyl taurát, BHT Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, lócsiszár glükonát, dimetikonol, dinátrium-hidrogén-EDTA, magnézium aszpartámot, Fenoxietanol, Poloxamer 338, nátrium-hialuronát T-butil-alkoholt, xantángumi, cink-glukonát, Parfüm / Fragrance (F.IL B181251 / 1)

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Kor

Korosztály 18+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Illatmentes, Hialuronsavas

Típus

Típus Női
Kód:  PLK203
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600550826272
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20