Oldal frissítése

MIXA Hyalurogel Cleansing Micellar Milk 400 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 220 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 050 Ft/db

MIXA Hyalurogel Cleansing Micellar Milk 400 ml

Változtasd sminkeltávolító rutinod kellemes időtöltéssé, és kényeztesd bőröd a francia MIXA márka luxus Hyalurogel micellás vizével! Egyetlen mozdulattal, dörzsölés nélkül távolíthatod el a tartós sminket, miközben a készítmény enyhíti az érzékeny bőrt és elősegíti hidratálódását. A nagyszerű tisztító hatás mellett rendkívüli gondoskodást nyújt a bőrnek hialuronsav tartalmának köszönhetően, amely a víz 1000-szeresének megfelelő vizet köti meg a bőrben. A MIXA Hyalurogel micellás tej továbbá hipoallergén és nem tartalmaz parabéneket illetve alkoholt.

A MIXA Hyalurogel micellás tej legfőbb jellemzői

  • Eltávolítja a tartós sminket egyetlen mozdulattal, dörzsölés nélkül
  • A bőrt tökéletesen megtisztítja
  • Kiváló gondoskodás a tiszta hialuronsav tartalomnak köszönhetően
  • Puhítja a bőrt és javítja hidratáltságát
  • Nyugtatja az érzékeny bőrt
  • Hipoallergén MIXA Hyalurogel micellás tej parabének és alkohol nélkül

Aktív hatóanyagok:

  • A hialuronsav az emberi szervezet számára természetes anyag, amely a kozmetikai iparban hatékony csodaszer lett. A bőrben rengeteg vizet képes megkötni, és állandó nedvességet tart fenn. Puhítja és simítja a bőrt, kitűnő sikosító hatással, antioxidáns tulajdonságokkal valamint gyulladáscsökkentő hatásokkal bír. Még a toxikus nehézfémeket (ólom, kadmium) is képes megkötni a környezetből.

Használata:
Naponta vidd fel az arcra és a szemekre egy vattakorong segítségével. Hagyd hatni, majd gyengéden töröld le dörzsölés nélkül.

Összetétel:
880249 39 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CARBOMER, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. B210140/1).


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK419
Termékszám:  3600550943184
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15