Oldal frissítése

MIXA Anti-Imperfection szappanmentes 200 ml

4,9 13 értékelés
2 390 Ft

MIXA Anti-Imperfection szappanmentes 200 ml

A Mixa tisztító gél az érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve. A napi ápolás részeként gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, a smink maradványait és a felesleges zsírt. Rövid idő alatt a bőr tökéletesen megtisztul és felfrissül. A termék gyengéd formuláját érzékeny bőrön tesztelték, nem tartalmaz szappant, alkoholt vagy parabéneket valamint nem tömíti el a bőr pórusait. A bőr tiszta, megerősödött  lesz és fenntartja természetes hidratációs egyensúlyát. Biztosítsd bőröd tökéletes tisztaságát, puhaságát, gyönyörűségét és egészségességét hosszan!

Bőrtípus:
Zsíros és érzékeny bőrre.

Alkalmazás:
Alkalmazd nedves bőrödön reggel és este gyengéden felhabosítva. Finoman masszírozd a bőröd, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel.

Hozzávalók:

  • Zink PCA - a bőrt alaposan tisztítja, azt erőssé, rugalmassá és természetesen frissé teszi

A tisztító gél tulajdonságai

  • Érzékeny bőrre tervezték
  • Az élettani pH értéke 5,5, amely fenntartja a bőr hidratációs egyensúlyát
  • Gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és zsírt a bőrről
  • Nem tartalmaz parabéneket, alkoholt vagy szappant
  • Hipoallergén összetételű
  • Felfrissíti a bőrt, erőt és rugalmasságot ad
  • Természetesen matt megjelenését kölcsönöz a bőrnek

Tisztító gél a tökéletesen tiszta bőrért 

Ahhoz, hogy a bőröd finom, tiszta és természetesen gyönyörű legyen tisztán kell tartanod, így minden este és reggel tökéletesen le kell mosnod a teljes sminket, szennyeződéseket és felesleges zsírt. A Mixa tisztító gél alaposan megtisztítja a bőrt, visszaállítja frissességét és fenntartja hidratációs egyensúlyát. A bőr kellemesen matt, zsírmentes és finom lesz.  Fenntartja a bőr egészségességét, egyenlőtlenségek, pattanások és egyéb tökéletlenségek nélkül. Kezeld bőröd olyan termékkel, amelyek egyszerre hatékonyak és gyengédek!

 
 

Összetétel

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, KAPRILIL-GLIKOL, CITRIC ACID, GLICERIN, MORINGA PTERYGOSPERMA MAGKIVONAT, PEG-120 METIL-GLÜKÓZ-DIOLEÁT, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, ZINC PCA, PARFUM/FRAGRANCE (F. I. . B170531/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes

Tömeg

Tömeg 200 g
Kód:  PLK209
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600550807417
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15