Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MIXA Anti-Dryness Micellar Water 400ml

4,9 20 értékelés
3 490 Ft

MIXA Anti-Dryness Micellar Water 400ml

A Mixa márka terméke ez a kíméletes micellás tisztító, amely gyengéden távolítja el a sminket az arcról és a szem környékéről, mindössze egyetlen mozdulattal. Segít megőrizni a bőr természetes pH-értékét, és nem károsítja annak természetes védelmi rendszerét. A hipoallergén összetevői és glicerin tartalma gyengéden nyugtatja az arcbőrt, és csökkenti annak kiszáradását. A micellák az összes szennyeződést finoman távolítják el, valamint hatékonyan tisztítják és felfrissítik a bőrt. A termék kiválóan használható érzékeny arcbőrre, amelyet tökéletesen megtisztít, és kisimít. Nem tartalmaz parabént és alkoholt. 400 ml-es csomagolásban kerül forgalomba.

Az Anti-Dryness micellás arctisztító főbb jellemzői

  • A Mixa francia kozmetikai márka terméke
  • Ideális kombinált és száraz bőrre
  • Felfrissíti az érzékeny bőrt, és matt hatásúvá teszi
  • Finoman eltávolítja a sminket és az egyéb szennyeződéseket
  • Az eltávolításhoz nem kell erőteljesen dörzsölni a sminket
  • Hidratáló glicerint tartalmaz
  • Semleges pH 7 tiszteletben tartja a bőr érzékenységét
  • Allergiások számára is megfelelő összetétel
  • 0% parabén és alkohol

Neked készült ez a micellás tisztító?

A Mixa az érzékeny bőr szakértője, és hatékony, magas színvonalú mindennapi bőrkezelést biztosít. Teszteld kicsit a bőrödet. Kiszárad a bőröd a reggeli mosakodás után? Arcbőröd hamar leég, és emiatt kipirosodik? Bőröd negatívan reagál a környezetszennyezés, a stressz, vagy a különféle külső-belső tényezők hatásaira? Ha a válaszod "igen" az egyik, vagy akár mindhárom kérdésre, akkor a Mixa a te megfelelő arcápolód!

Összetétel

2050550 06 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - HEXILÉNGLIKOL - GLICERIN - POLOXAMER 184 - PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - ASZKORBIL-GLÜKOZID - DINÁTRIUM-KOKO-AMPHODIACETÁT - DINÁTRIUM-EDTA - CITROMSAV - PANTHENOL - MIRTRIMÓNIUM-BROMID - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. . Z288558/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK210
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600550368444
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15