Oldal frissítése

MISSONI Wave EdT 30 ml

5 1 értékelés
Szuper ár
7 790 Ft

MISSONI Wave EdT 30 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor a legjobb választás a népszerű Missoni eau de toilette. A lehengerlő Missoni férfi eau de toilette mindenki csodálatát kivívja a nap során. A citrus aromában a szikrázó citrusoké a főszerep. Az illatkompozíció könnyű és friss, így a forró napokon sem érezed nehéznek. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó Missoni eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette MISSONI Wave EdT 30 ml ...

A népszerű MISSONI Wave EdT 30 ml főbb jellemzői

  • A megnyerő Missoni eau de Toilette zamatos férfi tónusokat foglal magába
  • Az uralkodó illatfajta a domináns citrusos tónusok kombinációja
  • Űrtartalma 30 ml
  • Alkalmazd ezt a megkapó illatot bármilyen alkalomból

A felkapott Missoni eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Fedezd fel a szépséget és az egyediséget a hétköznapokban a népszerű Missoni eau de toliette illatával. Az uralkodó citrusos elsődleges illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívja magára a figyelmet. Térfogata: 30 ml. Az eau de toilette tökéletes választás egy rohanós munkanapra és különleges alkalmakra egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC3318
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003858132

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05