Oldal frissítése

Michael Kors MK8077

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Michael Kors MK8077

Stílusos férfi karóra, Michael Kors MK8077 világ legsikeresebb márka Michael Kors elbűvöli a klasszikus megjelenés és népszerű arany színű. Nagyon magas minőségű órák   Ezek nem csak elegáns, de egyben a kronográf stopper, vízálló 5 ATM és az aktuális dátum.Kerek arca fényes arany színű három kis ciferníčky védi karcálló ásványi üveg.
Sárga p ouzdro szélessége 44 mm rozsdamentes acél.Az általános megjelenését az óra egészíti szépen arany szíj készült kiváló minőségű acélból. Órák rendelkezik analóg időkijelzés és hajtott elemek és megbízható japán Quartz mozgás. Tyto luxusní hodinky ocení každý moderní a sebevědomý muž, který dává přednost eleganci a nadčasové klasice.

Paraméterek

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7099
Termékszám:  691464173869
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05