Oldal frissítése

Michael Kors MK5722

Kiegészítők a termékhez

Michael Kors MK5722

Neves tervezés mindennapi tartozékok márka Michael Kors teljes mértékben tükrözi női órák. Body pontos modellezése a legapróbb részletekig, és az arany színe elvarázsolja minden nő vallja elegancia és vonzza a csodálat és a figyelem. Transzfer az élen a divat világában, és hogy stílust minden helyzetben. Legyen egy időtlen tartozék estélyi ruha és a díszítésre rejlő munkát, amely amellett, hogy időt és a dátumot a felsorolás és stopperóra mérésére idő.

Stylovost neubírá na jejich praktičnosti, abyste je mohli nosit jak na společenské akce, tak i v opravdovém shonu. Szilárd fém burkolat véd szinte mindent, amit valaha is találkozni. Legveszélyeztetettebb biztosan viselni arcát. Ezért az ásványi üveg, amely ellenáll a nagyon jól a karcolásoktól és a kisebb balesetek. Továbbá kérjük, vízállóság, amelynek köszönhetően nem kell aggódnia, ha a karóra érintkezik a vízzel.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7095
Termékszám:  691464950347
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20