Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Express vízálló fekete 8,5 ml

4,6 31 értékelés
1 790 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Express vízálló fekete 8,5 ml

Vízálló Maybelline Volum 'Express 8,5 ml térfogatú vízálló fekete szempillaspirál, amely egyedülálló dekoratív kozmetikai termék ultrasűrű szempillákért és csábító megjelenésért. Minden nőt boldoggá tesz, akik szeretnek gondoskodni megjelenésükről. A szempillaspirál kiváló dúsító hatásokkal rendelkezik, egyetlen mozdulattal háromszorosára növeli a szempillák mennyiségét, és nagyszerűen felnagyítja őket összetapadás nélkül. 


Nagy előnye a speciális kefe kétféle rosttal. Használja a rövid rostokat a maximális színmennyiség eléréséhez, a hosszú szálak pedig garantálják a tökéletes elválasztást. A szempillaspirál alkalmas allergiások és kontaktlencse viselők számára is. A dús szempillák és az igéző megjelenés eléréséhez ez a kiváló szempillaspirál a megfelelő választás.

Alkalmazás:
Vigy fel a szempillafestéket egyenletesen a tövektől a csúcsokig. Miután megszáradt, már ne használjon több szempillafestéket.
Térfogat:
8,5 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Vízálló
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag
Tulajdonságok Különböző hosszúságú sörték

Űrtartalom

Űrtartalom 8,5 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0748
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5021044013455

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05