Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAYBELLINE NEW YORK Total Temptation Cocoa Brown 8,6 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Total Temptation Cocoa Brown 8,6 ml

A legnagyobb volumenű szempillákért használd a MAYBELLINE NEW YORK Total Temptation 8,6 ml-es barna szempillaspirált a trendi Cocoa Brown árnyalatban. Összetételét kókuszkivonat gazdagítja és kellemes kakaó illata van, tápláltságot és selymes puhaságot kölcsönöz. A krémes textúrája maximális hosszúságot nyújt a szempilláidnak és lényegesen sűrűbbé teszi őket, míg a rövid sörték minden szempillát külön befestenek, így a spirál összetapadás nélkül rétegezhető. Barna színének köszönhetően kihangsúlyozza a sminkedet, különleges megjelenést kölcsönöz.

A Maybelline Total Temptation Cocoa Brown szempillaspirál főbb jellemzői

  • MAYBELLINE Total Temptation szempillaspirál
  • Kókuszkivonatot tartalmaz és kakaó illatú
  • Táplálja és puhítja a szempillákat
  • Maximális hosszúságot és sűrűséget biztosít a szempilláknak
  • Kefe rövid sörtékkel a szempillák szétválasztásáért
  • A szempilláid nem ragadnak össze, és több rétegben is felviheted a spirált
  • Cocoa Brown árnyalat
  • 8,6 ml-es

Használat:
Vidd fel a tövektől egészen a szempillák végéig gyengéd mozdulatokkal. Vigyél fel több réteget a hangsúlyosabb hatásért.


Összetétel:
izododekán, mikrokristályos viasz, mikrokristályok, paraffin, diszteardimonium hektorit, karnaubaviasz, víz, poli(alkil-akrilát) C10–C30, hidrogénezett policiklopentadién, poliakrilát keresztpolimer-6, propilén-karbonát, Carthamus Tinctorius - / pórsáfránymagolaj, poliszorbát 80, etiléndiamin/sztearil-dimer dilinolát kopolimer, denaturált szesz, parfüm, PEG-30-gliceril-sztearát, propilén-glikol, benzoesav, glicerin, fenoxietanol, oldható kollagén, kovasav, pentaeritritil Tetra-Di-terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát, kókuszvirág-kivonat, tri-nátrium EDTA, kálium-szorbát, BHT, xantham gum, [+/- tartalmazhat: CI 77491, CI 77492, CI 77499, vas-oxidok, CI 77007/ultramarinok, CI 77891/titán-dioxid, CI 75470/kármin, CI 77288/króm-oxid zöld, CI 77742/mangán viola, CI 77510/vas-cianid], F.I.L. D211144/3.

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Barna
Kód:  DEKO1875
Termékszám:  30171435

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05