Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Black 9,5 ml

4,6 34 értékelés
2 490 Ft

MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Black 9,5 ml

Ha a szempilláid eredetileg világosak, vékonyak és nem túl feltűnőek, akkor a megbízható MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirált javasoljuk számodra. Sűrű és gazdag összetétele vizuálisan dúsítja a szempillákat és kiemelkedő volument kölcsönöz nekik. A szempillaspirálnak még a teljesen egyenes szempillák sem jelentenek kihívást. Tartalmaz egy speciális kefét, amely a szempillák tökéletes göndörítésére és a nyílt tekintet elérésére fókuszál. A dizájnos, ívelt alakú kefe meghatározó fontosságú a szempillaspirál festék-felvitelében. Szilikonból készült és rendkívüli, káprázatos hatást kelt. Az elegáns fekete színű MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál tökéletes választás a hétköznapi alkalmi és esti sminkekhez. A tartós MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál űrtartalma 9,5 ml.

Szempillaspirál MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Black 9,5 ml ...
Szempillaspirál MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Black 9,5 ml ...

Eme MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Go Extreme Black 9,5 ml kiemelkedő tulajdonságai

  • A precíz sminket biztosító MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál nagyszerű eszköz a szempillák kiemeléséhez
  • Minden egyes szempillát bevon és azonnali volument ad neki
  • Göndöríti a szempillákat természetes formájuktól függetlenül
  • A kefe jellemzően ívelt alakú
  • A kefe alapanyaga szilikon
  • Szín: fekete
  • A megfizethető MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál térfogata 9,5 ml
  • Dekor kozmetikum

Összetétel

AQUA / WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, STEARETH-2, CETYL ALCOHOL, CARTHAMUS TINCTORIUS OIL / SAFFLOWER SEED OIL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUM, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SOLUBLE COLLAGEN, SILICA, [+/- MAY CONTAIN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, CI 75470 / CARMINE, CI 77288 / CHROMIUM OXIDE GREENS, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 77510/FERRIC FERROCYANIDE]. (F. I. L. D161671/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Ívelt
Anyag Szilikon

Űrtartalom

Űrtartalom 9,5 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3070
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  30108387

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20