Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 21 Nude Beige 7,5g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 21 Nude Beige 7,5g

Olyan sminkterméket keresel, amellyel mindent egy lépésben letudhatsz? Válaszd a MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool terméket. Ez a többfunkciós alapozó stick megegyszerűsíti a mindennapos sminkelést. Alkalmas a klasszikus sminkhez, korrektorként, kontúrozásra és a bőr világosítására is highlighter-ként a tökéletes smink érdekében. Sokoldalúsága miatt nagyszerű az utazáshoz. Mindig nálad lehet.

A MAYBELLINE NEW YORK - 21 Nude Beige stift legfontosabb jellemzői

  • A MAYBELLINE NEW YORK egy többfunkciós alapozó stift
  • Megegyszerűsíti a mindennapos sminkelést
  • Helyettesíti az alapozót, a korrektort, az arckontúrt és a highlighter-t
  • Elfedi a bőrhibákat és világosítja a bőrt
  • A SuperStay Stick Pro Tool bársonyosan matt megjelenést biztosít
  • Egységesíti a bőr tónusát és gyönyörűen simává varázsolja
  • Magas fedőképesség és lágy textúra
  • Praktikus szivacsos applikátorral
  • A MAYBELLINE NEW YORK stift alkalmas utazáshoz

Mire képes a MAYBELLINE NEW YORK terméke?

A MAYBELLINE NEW YORK stift elfedi a bőrhibákat, és bársonyos, matt megjelenést biztosít. A bőr egységes tónusú lesz és gyönyörűen sima. A SuperStay Stick Pro Tool stift világosítja a bőrt. A stift krémes állagú és kiváló fedőképességgel rendelkezik.  

Egyszerű felvitel a tökéletes sminkeléshez

A SuperStay Stick Pro Tool könnyen felvihető a bőrre, lágy az állaga. A MAYBELLINE NEW YORK stiftet egy praktikus szivacs segítségével viheted fel az arcodra, amely a stift másik oldalán található. Ennek az applikátornak köszönhetően egyszerűen és egyenletesen oszlathatod el a terméket. Most már otthon vagy útközben is elkészítheted hibátlan és tartós, professzionális sminkedet.

Alkalmazási:
Vidd fel a bőrre a kívánt felhasználási célnak megfelelően - mint például a teljes arc alapozása, a bőrhibák elfedése korrektorral, kontúrozás az arcvonások kiemeléséhez, vagy highlighter-ként, például az arccsonton vagy a szemöldök alatt. Ezután dolgozd el a terméket a másik végén található szivaccsal.

Összetevők:
PHENYL TRIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, AQUA / WATER, NYLON-12, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, [+/- MAY CONTAIN CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77713 / MAGNESIUM CARBONATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE] D215036/1 2 7.5g FPO

Kód:  DEKO1777
Termékszám:  30171176

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05