Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAYBELLINE NEW YORK Super Stay Ink Crayon 15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Super Stay Ink Crayon 15

Hangsúlyozd ki az ajkaidat gazdag színnel és puha, matt hatással a 15 Lead the Way árnyalatú Maybelline New York SuperStay Ink Crayon ceruzás ajakfény segítségével. 8 lenyűgözően gyönyörű és üde árnyalat áll a rendelkezésedre, amelyeket a különleges technológiának köszönhetően elegendő egy vékony rétegben felvinni az ajkakra, tartós összetétellel és könnyed állaggal büszkélkedhetnek. Pontosan ezért használata után nagyon kellemes viseletet nyújt az ajkakon. Nem szárítja ki a szádat és nem szükséges újra felkenni. Mindig az aktuális hangulatodnak megfelelő vagy az öltözékedhez illő árnyalatot választhatsz a széles választékban elérhető színek közül. A praktikus ceruzás kialakításnak hála könnyű a használata és a tárolása egyaránt.

A Maybelline SuperStay Ink Crayon 15 ajakrúzs főbb jellemzői

  • Maybelline New York SuperStay Ink Crayon 15 ceruzás ajakfény
  • Telített színpigmentek lágy matt hatással
  • Hosszan tartó hatás az újrakenés szüksége nélkül
  • Nyolc gyönyörű, csábos árnyalat könnyed állaggal
  • Nem szárítja ki az ajkakat, kellemes érzést kölcsönöz
  • 15 Lead the Way árnyalat

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Matt

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Kód:  DEKO1866
Termékszám:  30174184

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15