Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless Foundation 102 Fair Ivory 30 ml

4,8 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless Foundation 102 Fair Ivory 30 ml

A „Fit Me Matte & Poreless“ alapozó a világhírű Maybelline márka terméke, az egész nap tartó hibátlan, mégis üde megjelenésű bőrt biztosítja a nőknek. Nem számít, hogy milyen típusú vagy árnyalatú a bőröd, és az sem, hogy milyen okból kifolyólag használod az alapozót. Sőt még az aktuális évszaknak vagy időjárásnak sincs jelentősége. A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless alapozó ugyanis egységesíti a bőrtónust, elfed minden bőrhibát és természetes matt ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Megbízhatóan csökkenti a pórusok láthatóságát, és mivel finom állagú, így nem tömíti el a pórusokat. Még egész napos viselet esetén sem irritálja vagy szárítja ki a bőrt és nem okoz kiütéseket sem. Cserébe nagyon könnyű eloszlatni a bőrön, vékony réteget képez, így könnyű a használata.

A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless 102 Fair Ivory alapozó legfontosabb jellemzői

  • Az alapozó elősegíti a selymes és sima megjelenésű bőr elérését látható hibák nélkül
  • Láthatóan csökkenti a pórusok láthatóságát
  • A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless alapozó gondoskodik az arcbőr természetes és szép megjelenéséről
  • Egységesíti a bőrtónust
  • Az alapozó használata ragyogó, enyhén fényes bőrt biztosít
  • Az alapozó nem tömíti el a pórusokat, hatékonyan fedi el a bőrhibákat
  • Alkalmas normál vagy zsíros bőrre

Alkalmazás:
Az alapozó használata előtt azt ajánljuk, hogy használj egy olyan primert, amely meghosszabbítja az alapozó tartósságát és hatását, illetve puhává és simává teszi a bőrt, tehát valóban előkészíti a bőrt az alapozóra. Az alapozót felviheted az ujjbegyed, egy sminkszivacs vagy ideális esetben egy kozmetikai sminkecset segítségével. Amennyiben az ujjaiddal viszed fel a terméket, mindenképpen melegítsd fel a kezedben, hogy az tökéletesen tapadjon az arcbőrre. Nagyon fontos, hogy az alapozót egyenletesen és szisztematikusan dolgozd el a bőrön az arc közepétől a nyak, a haj és a dekoltázs vonaláig kifelé haladva.

Összetétel:
Aqua/water, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Isododecane, Alcohol denat., Cyclopentasiloxane, PEG-10 dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, PEG-20, Polyglyceryl-4 isostearate, Disteardimonium hectorite, Phenoxyethanol, Magnesium sulfate, Disodium stearoyl glutamate, HDI/trimethylol hexyllactone crosspolymer, Titanium dioxide [nano] / titanium dioxide, Methylparaben, Acrylonitrile/methyl methacrylate/vinylidene chloride copolymer, Tocopherol, Butylparaben, Aluminum hydroxide, Isobutane, Alumina, Silica, Glycerin, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, [+/- may contain CI 77891 / titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / iron oxides]


Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Professzionális kozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Normál, Kevert

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Nem tömíti el a pórusokat
Hatás Mattító, Egységes bőrszín, Hidratáló

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO1688
Termékszám:  3600531369361

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20