Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 30 ml

4,8 16 értékelés
2 790 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 30 ml

A világhírű Maybelline márka "Fit Me Matte & Poreless" termékcsaládjának alapozója megoldást kínál minden olyan nő számára, aki egész nap hibátlan, mégis friss és természetes megjelenésre vágyik. Nem számít a bőrtípus, a bőrtónus vagy az ok, amiért alapozót használsz. Az aktuális évszak és az időjárás szeszélyei sem játszanak szerepet. A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 egységesíti a bőrtónust, elrejti a bőrhibákat és természetes, matt ragyogással gazdagítja az arcot. Megbízhatóan csökkenti a pórusok láthatóságát, ugyanakkor gyengéd formulájának köszönhetően nem tömíti el a bőrt. Az egész napos használat ellenére nem irritálja a bőrt, nem szárít és nem okoz kiütéseket. A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 könnyedén eloszlatható, így csak egy vékony rétegre van szükség, amelyet egyszerűen felvihetsz a bőrre.

A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 alapozó legfontosabb jellemzői

  • Használd a MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup alapozót a puha, sima bőr eléréséhez, látható bőrhibák nélkül
  • A mikroméretű púderrészecskék csökkentik a pórusok megjelenését
  • Az eredmény természetes és ápolt arcbőr
  • A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 alapozó egységesíti a bőrszínt
  • Ragyogó és matt bőrrel ajándékoz meg
  • A smink hidratált és lélegző bőrt biztosít

Alkalmazás: 
A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 használata előtt ajánlott először egy alapozó bázist felvinni, amely meghosszabbítja a smink tartósságát és szilárdságát, puhítja és kisimítja a bőrt, és tökéletes alapot teremt az alapozó számára. Alkalmazható ujjbeggyel, szivaccsal, vagy ideális esetben kozmetikai ecsettel. Ha úgy döntesz, hogy az ujjaiddal viszed fel a terméket, először melegítsd a kezedben és az ujjaidon, hogy tökéletesen megtapadjon a bőrödön. Fontos, hogy a MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Makeup 101 alapozót mindig egyenletesen és egységesen oszlasd el az arc közepétől kifelé a hajvonal, a nyak és a dekoltázs felé haladva.
Bőrtípus: 
A terméket normál, kombinált és zsíros bőrre tervezték.

Árnyalat: 
101 True Ivory

Kiszerelés:
30 ml

Összetétel

Aqua / víz, cyclohexasiloxane, nylon-12, izododekán, alkohol denat, cyclopentasiloxane, peg-10 dimetikon, cetil peg/ppg-10/1 dimetikon, peg-20, poliglicerin-4 izosztearát, disteardimonium hektorit, phenoxyethanol, magnézium-szulfát, dinátrium-sztearoil-glutamát, hdi/trimetilol-hexilakton keresztpolimer, metilparabén, akrilnitril/metil-metakrilát/vinilidén-klorid kopolimer, tocopherol, butilparabén, alumínium-hidroxid, isobutane, szilícium-dioxid, pentaeritritil-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Normál, Kevert

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Simító, Nem tömíti el a pórusokat
Hatás Mattító, Hidratáló

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO5448
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600531544638

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15