Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational Smoked Roses 340 Flaming Rose 3,6 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational Smoked Roses 340 Flaming Rose 3,6 g

A Flaming Rose árnyalatú ajakrúzs a Maybelline New York márka Color Sensational termékcsaládjába tartozik, egy egyedülálló hidratáló ajakrúzs csodálatosan szép színben az igazán telt hatású ajkakért. A tiszta színpigmentek és a természetes méz nektár kivonat különleges kombinációjával készült. Ez kellemes, bőrpuhító érzést nyújt, nem beszélve a rúzs egyedi színéről. Az ajakrúzs olyan puha krémes textúrával rendelkezik, amely amellett, hogy könnyed viselet, még egyszerűen használható is. Az új Color Sensational ajakrúzzsal az ajkaid megjelenése mindig és mindenhol kifogástalan lesz.

A Color Sensational Smoked Roses 340 Flaming Rose ajakrúzs főbb jellemzői

  • Hidratáló ajakrúzs a telt ajkakért egyedi színben
  • Ápoló természetes méz nektár kivonattal
  • Csak a legtisztább színpigmenteket tartalmazza
  • Finom krémes állagú és könnyű a használata
  • A Color Sensational ajakrúzzsal az ajkaid egyszerűen ellenállhatatlanok lesznek

Használat:
Első lépésként határozd meg az ajkaid formáját a Color Sensational kontúrceruzával, majd vidd fel az ajakrúzst először a felső ajkadra gyengéd mozdulatokkal az ajak közepétől a szád sarkáig haladva, majd ismételd meg a folyamatot az alsó ajkadon. A rúzsozást követően itasd fel a felesleget egy papírzsebkendővel, és amennyiben szükséges, vigyél fel még egy réteg ajakrúzst a hosszan tartó, tökéletes végeredmény érdekében. Az igazán precíz sminkeléshez és a szín intenzitásának növeléséhez használhatsz rúzsesetet is.

Árnyalat:
340 - Flaming Rose

Összetétel:
LANOLIN OIL, OLEYL ERUCATE, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, ACETYLATED LANOLIN, SESAMUM INDICUM SEED OIL / SESAME SEED OIL, PETROLATUM, CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX, CERA ALBA / BEESWAX, PARAFFIN, SYNTHETIC WAX, ALUMINA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TOCOPHERYL ACETATE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER /SHEA BUTTER, SILICA, ACRYLIC ACID/ISOBUTYL ACRYLATE/ISOBORNYL ACRYLATE COPOLYMER, OCTYLDODECYL NEOPENTANOATE, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, MEL / HONEY, METHYL-2-OCTYNOATE, COUMARIN, TIN OXIDE, BHT, LIMONENE, ANISE ALCOHOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LINALOOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, CITRIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE [+/- MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 15850 / RED 7, CI 45410 / RED 28 LAKE, CI 45380 / RED 22 LAKE, CI 15985 /YELLOW 6 LAKE, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE, CI 75470 / CARMINE, CI 42090 / BLUE 1 LAKE, CI 15850 / RED 7 LAKE]. (F.I.L. D170114/2).


Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló
Kód:  DEKO3049
Termékszám:  3600531553357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10