Oldal frissítése

Maybelline New York Color Sensational Ajakrúzs - 527 Lady Red

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maybelline New York Color Sensational Ajakrúzs - 527 Lady Red

A Maybelline New York Color Sensational termékcsaládjának tagja a Lady Red, amely egy egyedülálló hidratáló ajakrúzs a teltebb ajkakért, gyönyörű színekben. A rúzs egy eredeti kombinációját tartalmazza a legtisztább színpigmenteknek és a természetes nektár méz kivonatának. Ennek köszönhetően egy kellemes lágy érzést biztosít egy egyedlülálló színnel. A rúzs egy lágy, krémes textúrával rendelkezik, amelyet könnyedén és egyenletesen lehet felvinni az ajkakra. A Maybelline egy széleskörű színskálát nyújt, a visszafogottabb színektől az egészen merészekig. Az új Hydra Extreme ajakrúzzsal ajkaid mindig és mindenhol tökéletesek lehetnek.

A Color Sensational ajakrúzs főbb jellemzői:

  • Hidratáló ajakrúzs a telt ajkakért, egyedi színekkel
  • Ápoló és természetes nektár méz kivonatokkal
  • Csak a legtisztább színpigmenteket tartalmazza
  • Lágy krém állaga miatt könnyedén felvihető
  • A Color Sensationalnak köszönhetően ajkaid egyszerűen szenzációsak lesznek

Alkalmazás:
A Color Sensational szájceruza segítségével rajzold meg ajkaid körvonalát, a felső ajak közepétől kifelé haladva, majd az alsó ajakon is, szintén középről kifelé haladva. Óvatosan vidd fel a rúzst, követve az ajkaid vonalát. A rúzs felvitele után érints az ajkaidhoz egy papír törölközőt, hogy eltávolítsd a felesleges rúzst, majd, ha szükséges, vigyél fel még egy réteget, a hosszantartó hatás érdekében. A precizitás és a szín intenzitásának megváltoztatása érdkében rúzsecsetet is használhatsz a felvitelhez.

Színárnyalat:
527 - Lady Red

Kiszerelés:
5g

Összetevők:
Lanolin liquid / lanolin oil, Sesamum indicum oil / sesame seed oil, Oleyl erucate, Cera microcrystalline / microcrystalline wax, PPG-5 lanolin wax, Acetylated lanolin, Cera alba / beeswax, Alumina, Disteardimonium hectorite, Calcium borosilicate, Tocopheryl acetate, Acrylic acid / isobutyl, acrylate / isobornyl acrylate copolymer, Perfume / fragrance, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl, hydroxyhydrocinnamate, Synthetic fluorphlogopite, Silica, Borosilicate calcium, Benzyl alcohol, Tin oxide, Mel / honey, Polyethylene terephthalate, Aluminum hydroxide, Acrylates copolymer, Pearl powder, Dimethicone
[+/ - may contain mica, but 77891 / titanium dioxide, ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, ci 15850 / red 7, ci 45410 / red 28 lake, ci 15985 / yellow 6 lake, ci 45380 / red 22 lake , Ci 19140 / yellow 5 lake, ci 42090 / blue 1 lake, ci 75470 / carmine]

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló
Kód:  DEKO1074
Termékszám:  3600530559749

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15