Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml

A Pink Brown árnyalatú ajakrúzs a Maybelline New York márka Color Sensational termékcsaládjába tartozik, egy egyedülálló hidratáló ajakrúzs csodálatosan szép színben az igazán telt hatású ajkakért. A tiszta színpigmentek és a természetes méz nektár kivonat különleges kombinációjával készült. Ez kellemes, bőrpuhító érzést nyújt, nem beszélve a rúzs egyedi színéről. Az ajakrúzs olyan puha, krémes textúrával rendelkezik, amely amellett, hogy könnyed viselet, még egyszerű a használata is. A Maybelline olyan széles választékú, gazdag színeket biztosít, amelyben megtalálod a szolidabb árnyalatokat, azonban az erőteljesebb színeket is. Az új Color Sensational ajakrúzzsal az ajkaid megjelenése mindig és mindenhol kifogástalan lesz.

A Color Sensational Pink Brown ajakrúzs főbb jellemzői

  • Hidratáló ajakrúzs a telt ajkakért egyedi színben
  • Ápoló és természetes méz nektár kivonattal
  • Csak a legtisztább színpigmenteket tartalmazza
  • Lágy, krémes állagú, könnyű a használata
  • A Color Sensational rúzzsal az ajkaid egyszerűen ellenállhatatlanok lesznek

Alkalmazás:
Első lépésként határozd meg az ajkaid formáját a Color Sensational kontúrceruzával, majd vidd fel az ajakrúzst először a felső ajkadra gyengéd mozdulatokkal az ajak közepétől a szád sarkáig haladva, majd ismételd meg a folyamatot az alsó ajkadon. A rúzsozást követően itasd fel a felesleget egy papírzsebkendővel, és amennyiben szükséges, vigyél fel még egy réteg ajakrúzst a hosszan tartó, tökéletes végeredmény érdekében. Az igazán precíz sminkeléshez és a szín intenzitásának növeléséhez használhatsz rúzsesetet is.

Árnyalat:
620 - Pink Brown

Összetevők:
Lanolin liquida/lanolin oil, Sesamum indicum oil/sesame seed oil, Oleyl erucate, Cera microcristallina/microcrystalline wax, PPG-5 lanolin wax, Acetylated lanolin, Cera alba/beeswax, Alumina, Disteardimonium hectorite, Calcium aluminum borosilicate, Tocopheryl acetate, Acrylic acid/isobutyl acrylate/isobornyl acrylate copolymer, Parfum/fragrance, Pentaeryhrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Synthetic fluorphlogopite, Silica, Calcium sodium borosilicate, Benzyl alcohol, Tin oxide, Mel/honey, Polyethylene terephthalate, Aluminum hydroxyde,Acrylates copolymer, Pearl powder, Dimethicone

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Kód:  DEKO3059
Termékszám:  3600530559855

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10