Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAYBELLINE NEW YORK Maybelline Fit Me! Korrektor no.15

4,2 18 értékelés
2 190 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Maybelline Fit Me! Korrektor no.15

A Fit Me! folyékony korrektort úgy tervezték, hogy elfedje a bőr tökéletlenségeit, és a fáradtság jeleit, amely a szem alatti karikák, vagy a szemkörnyék duzzadtságában nyilvánul meg. Azonnal éberebbé varázsolja a tekintetet, és kiegyenlíti a bőrszínt a szemkörnyék területén. Ezenkívül frissíti és hidratálja is a bőrt. A korrektor nagyon természetesen mutat, és jól kiegészít bármilyen mindennapi sminket. Kényeztesse magát és szemkörnyékét ezzel a termékkel, amely eltünteti a fáradtság jeleit, és tökéletesen élénkíti a tekintetét!

Ez a Maybelline korrektor elrejti a kisebb tökéletlenségeket a szemkörnyéken, és kiemeli a természetes szépséget. Már egy kis mennyiséggel is kiegyenlítheti az arcbőrt, elfedheti a szeplőket és más bőrhibákat, beleértve a szem alatti karikákat is. A bőre sokkal ragyogóbbá és élettel telivé válik. Fedje el arca tökéletlenségeit, legyen mindig tökéletes megjelenése!
Árnyalat:
Concealer no.15
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Alkalmazza a szemkörnyéknél, gyengéden oszlassa el a terméket a bőr kiegyenlítéséhez.
Kiszerelés:
6,8 ml
Összetevők:

Water/Aqua, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Sorbitan Isostearate, Propylene Glycol, Titanium Dioxide (Nano), Ozokerite, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Disodium Stearoyl Glutamate, Methylparaben, Acrylates Copolymer, Alumina, Butylparaben, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, Silica, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Titanium Dioxide/CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum

Típus

Típus Korrektor

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Vízálló, Nem tömíti el a pórusokat
Hatás Mattító

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Űrtartalom 6,8 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  KSDE0669-b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  30096592

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10