Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Platinum Black 10,7 ml

4,6 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Platinum Black 10,7 ml

A varázslatos The Colossal Platinum MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirált minden olyan nő értékelni fogja, aki szereti ápolni magát, és aki szeretne mágikus megjelenésű szemeket. Csak használd a szempillaspirált, és sokszorosítsd meg volumenét egyetlen mozdulattal. A Colossal Platinum szempillaspirál fekete pigment tartalmának köszönhetően kolosszális pillákat eredményez tökéletes volumen és extra fekete szín mellett. A mega ecsetnek köszönhetően szempilláid pontosan vonja be és formálja anélkül, hogy összetapadnának. Ez a MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál kontaktlencsét viselők számára is alkalmas.

A MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Platinum szempillaspirál legfontosabb tulajdonságai

  • A MAYBELLINE márka terméke
  • Szignifikáns és hosszabb szempillák
  • Ez a fekete szempillaspirál tökéletes volument biztosít
  • A Colossal Platinum  fekete pigmentekkel gazdagított
  • A speciális szempillaecset feltekeri és felemeli a szempillákat
  • A MAYBELLINE szempillaspirált szemészetileg tesztelték
  • Használatát kontaktlencsét viselők is értékelni fogják

Használat:
Vidd fel egyenletesen a MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirált a gyökerektől a szempillák végéig. A festék száradása után ne vidd fel újra a megszáradt szempillákra.

Összetétel:
AQUA / WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CERA ALBA / BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, ACACIA SENEGAL GUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, STEARETH-20, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM POLYMETHACRYLATE, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, SIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-10, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, PANTHENOL, TIN OXIDE, SOLUBLE COLLAGEN, BHT, TRISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE


Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3656
Termékszám:  30174955

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20