Oldal frissítése

MAX FACTOR Volume Infusion Mascara 01 Black 13,1 ml

4,8 33 értékelés
2 490 Ft

MAX FACTOR Volume Infusion Mascara 01 Black 13,1 ml

A csábító és intenzív megjelenésért megérkezett a Max Factor Volume Infusion 13,1 ml-es fekete színű szempillaspirál. Összetételét méhviasszal és biotinnel dúsították, hogy stimulálják a szempillák növekedését, valamint keratinnal, amely táplálja és hidratálja őket. A krémes állag meghosszabbítja és dúsabbá teszi a szempillákat, a kefe pedig tökéletesen elválasztja egymástól az egyes szempillákat. Így nemcsak kiemeli a friss megjelenésedet, hanem egyben ápolja a szempilláidat, és megvédi őket a külső behatásoktól.

A Max Factor Volume Infusion fekete szempillaspirál fő jellemzői

  • Max Factor Volume Infusion szempillaspirál
  • Méhviaszt, biotint és keratint tartalmaz
  • Táplálja és hidratálja a szempillákat
  • A szempillaspirál maximális hosszúságot és sűrűséget ad a szempilláknak
  • A kefe tökéletesen elválasztja egymástól az egyes szempillákat
  • A szempillák nem tapadnak össze, több rétegben felvihető
  • Fekete színű

Használat:
Vidd fel finom húzásokkal a szempillákra a gyökerektől a végéig. A jobb kihangsúlyozásért használj több réteget.
Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Stearic Acid, Pvp, Cetyl Alcohol, Arginine, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Synthetic Wax, Panthenol, Talc, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire De Candelilla, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Hectorite, Simethicone, Microcristallina Cera/Microcrystalline Wax/Cire Microcrystalline, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Pantolactone, Caffeine, Ppg-26-Buteth-26, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyethylene, Hydrolyzed Keratin, Silica, 1,2-Hexanediol, Sodium Sulfate, Biotin, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Myristoyl Pentapeptide-17, Potassium Sorbate, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Bambusa Arundinacea Stem Extract [May Contain/Peut Contenir/+/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].Biotinoyl Tripeptide-1, BambusaArundinacea Stem Extract

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Hatás

Hatás Hosszabbító

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO1839
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614226290328

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15