Oldal frissítése

Max Factor MasterTouch korrektor 303 Ivory 1,5 ml

5 2 értékelés
2 390 Ft

Max Factor MasterTouch korrektor 303 Ivory 1,5 ml

A MasterTouch korrektor teljesen elfedi a bőr egyenetlenségeit és színhibáit. Eltünteti a szemek alatti karikákat, emellett a pigment foltokat, kiütéseket és pattanásokat is. Egy pár pillanat alatt bőröd ragyogóvá és egységes tónusúvá válik. A korrektor eltünteti a fáradtság jeleit, és segít természetesen friss megjelenést biztosítani a bőröd számára.
A termék biztosítja a szükséges energiát, gyengéd formulája nem irritálja vagy terheli a bőrt. Biztosítja a bőr megfelelő hidratálását, megelőzi a kiszáradást. A korrektor nagy fedőképességgel rendelkezik, a szivacsos applikátorral akár az arc nagyobb területére is könnyedén felvihető. A korrektor selymes textúrájának köszönhetően minden bőrhibát eltakar, közben pedig tökéletesen ápolja a bőr. Legyen gyönyörű és friss az arcbőröd! 
Színárnyalat:303 Ivory
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Használd a szükséges területeken a korrektort, jól oszlasd el a bőrön. Ezután használd a szokásos sminked.
Térfogat:
1,5 ml

Összetétel:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Dimethicone, Talc, Aluminum Starch Octenyl Succinate, PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, PVP, Laureth-7, Trihydroxystearin, Methicone, Hydrogenated Soybean Oil, Paraffin, Polyglyceryl Isostearate , Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Silica, Stearic Acid, Ethylene / Methacrylate Copolymer, Synthetic Wax, Microcrystalline Cera, Polyethylene, Aluminum Hydroxide, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Dehydroacetate, Propyl Paraben, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499]

 

Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 10 ml

Típus

Típus Korrektor

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Nem tömíti el a pórusokat, Szemhéjra alkalmas
Hatás Egységes bőrszín, Élénkítő

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  KSDE0644-a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50081974

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05