Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MAX FACTOR Masterpiece Mascara 01 Rich Black 4,5 ml

4,0 19 értékelés
2 290 Ft

MAX FACTOR Masterpiece Mascara 01 Rich Black 4,5 ml

A Max Factor Masterpiece Mascara 01 Rich Black egy egyedülálló fekete szempillaspirál a szemek maximális kiemelésére. Varázsold tökéletesen igézővé tekintetedet - akár ötszörösen kiemelt szempillák! A Max Factor Masterpiece szempillaspirál része egy forradalmian új applikátor, amelyet a pontos és tökéletes szempillaspirál alkalmazására fejlesztettek ki. Az applikátor egyedi, lágy éstökéletesen rugalmas szálakból áll, amelyek könnyen elérik a szempillák gyökerét, és tökéletesen elérik a finom és kevésbé hozzáférhető szempillákat a szem sarkában. A fokozatosan elkeskenyedő applikátor, amely tökéletesen rugalmas, felemeli a szempillákat, és meghosszabbítja őket. És még a rövidebb, kevésbé hozzáférhető pillákat is eléri. A Max Factor szempillaspirált a profi sminkesek is használják, magas színvonalának köszönhetően a filmsztárok sminkeseinek kellékévé vált. A szempillaspirál növeli a szempillák tömegét, elválasztja őket és láthatóan kiemeli azokat. A tökéletesen sminkelt szempillák felérnek egy műalkotással. Légy te is minden egyes napod csillaga!
Hatások:
Az iFX kefetermészetesen elválasztja a szempillákat
A szabadalmaztatott formula sűrűbb pillákat varázsol, felemeli, ugyanakkor nem ragasztja össze szempilláidat.
A szempillák típusa:
Minden típusú szempillára alkalmazható.
Használat:
Alkalmazd a szempillákra a speciális applikátorral, amely a csomagban található.
Tipp:
A szempillaspirál hatásának fokozása érdekében használj szempillaspirál alapot.
A tisztításhoz javasoljuk, hogy használjon sminklemosót a szemeiden.
Szín:
Fekete
Kiszerelés:
4,5 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekorkozmetikum

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE381-c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614225853432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15