Oldal frissítése

MAX FACTOR False Lash Effect Black 01 13ml

4,8 33 értékelés
3 990 Ft

MAX FACTOR False Lash Effect Black 01 13ml

A Max Factor False Lash Effect Black 01 egy egyedülálló fekete szempillaspirál a pilláid maximális dússágáért. Legyenek neked is olyan pilláid, amik tökéletesen kitűnnek! A nagy kefének és a szabadalmaztatott Liquid LashTM formulának köszönhetően minden egyes pilla hangsúlyos lesz már a termék első felvitelekor is. A szín a szempillák teljes hosszára felkerül, a tövektől a végekig, és mivel a termék már a felvitel során megszárad, a szempillák természetesen rugalmasak maradnak.
A szabadalmaztatott összetételének köszönhetően a szempillák nem lesznek mű-hatásúak, és természetesen kiemelik a szemed szépségét. A Max Factor szempillaspirált a professzionális sminkesek is szívesen használják, hiszen kiváló minőségének köszönhetően a filmsztárok sminkeseinek is állandó segédeszközévé vált. A szempillaspirál tökéletesen növeli a szemillák dússágát, szétválasztja őket és láthatóan hangsúlyosak is lesznek neki köszönhetően. Ennek a terméknek hála a Te szempilláid is olyanok lesznek, mint egy valóságos műalkotás - és mindez pillanatok alatt. Lépj be Te is a professzionális sminkelés világába ezzel a szempillaspirállal!
Hatóanyagai:
 A szabadalmaztatott Liquid LashTM formula dússá teszi, kiemeli és nem tapasztja össze a szempillákat. 
Szempilla típusa:
Minden típusú szempillához alkalmas.
Alkalmazás:
Vidd fel a terméket a szempilláidra a speciális kefe segítségével, amely a csomagolás része.
Tipp:
Hogy fokozd a szempillaspirál hatását, használj alá bázis réteget is. A szempillaspirál eltávolítására szemfestéklemosót ajánlunk alkalmazni.

Szín:
Fekete
Tartalom:
13 ml

Összetétel: 
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Lecithin, Propylene Carbonate, Polyethylene, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth-12 Sulfate, Propylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, EDTA, [ /- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499]


 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 13 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE381-b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614225257841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20