Oldal frissítése

MAX FACTOR Creme Puff Pressed Powder 59 Gay Whisper 21 g

4,8 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAX FACTOR Creme Puff Pressed Powder 59 Gay Whisper 21 g

Az 59 Gay Whisper árnyalatú Creme Puff Pressed kompakt púder egy olyan szépítő kozmetikai termék, amely ragyogó arcbőrt varázsol. A puha púder gondoskodik a csodálatosan ragyogó arcbőrről és gyengéd matt megjelenést biztosít. Bársonyos színnel fedi be a bőrödet és elrejti a kisebb bőrhibákat, például az egyenetlen bőrszínt. Különleges állaga finom fedést nyújt, könnyű a felvitele. A kompakt púderrel kecsesen ragyogó arcbőrt érhetsz el, tökéletesen tapad a bőrhöz rögtön felvitel után. Kényeztesd abőrödet egy bársonyosan selymes kompakt púderrel!

MAX FACTOR Creme Puff Pressed Powder púder legfontosabb jellemzői

  • Púder 59 Gay Whisper árnyalatban
  • Biztosítja a sima bőrt
  • A MAX FACTOR púder elfedi a kisebb bőrhibákat
  • Nem ül bele a finom vonalakba
  • Tökéletesen fixálja a sminket
  • Felviheted sminkecsettel vagy szivaccsal is

Árnyalat:
59 Gay Whisper

Használat:
Vidd fel egy sminkecset vagy sminkszivacs segítségével a lealapozott arcra de használhatod önmagában is.

Összetétel:
Talc, Zinc stearate, Paraffinum liquidum, Calcium carbonate, Parfum, Sorbitan sesquioleate, Methylparaben, Propylparaben, Lanolin oil, Polysorbate 60, Linalool, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl alcohol, BHA, Benzyl salicylate, Amyl cinnamal, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Diammonium phosphate, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77007]

Kód:  DEKO3376
Termékszám:  50884421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10