Oldal frissítése

MAX FACTOR Creme Puff Compact kőpúder 13 Nouveau Beige 21 g

4,8 27 értékelés
2 690 Ft

MAX FACTOR Creme Puff Compact kőpúder 13 Nouveau Beige 21 g

A Max Factor Creme Puff kőpúder (13 Nouveau Beige árnyalatú) egy nagyon könnyű állagú porpúder. Minden nőnek a kedvence lesz, hiszen gyönyörű végeredményt érhetünk el vele. A minőségi púderek előnye, hogy kétféleképpen is alkalmazhatóak: ha száraz szivaccsal viszed fel, akkor púderként tudod használni, ha nedves szivaccsal dolgozol, akkor pedig alapozóként is megállja a helyét. A púder kiváló fedést biztosít, segítségével könnyen eltüntetheted a bőröd egyenetlenségeit és hibáit. Tökéletesen alkalmazkodik a bőröd színéhez. Természetesen matt hatást kelt, egységesíti a bőr kinézetét, ragyogó, mégis matt és puha megjelenést kölcsönöz. Egy idő után el sem tudod majd képzelni a sminkes táskád enélkül a a púder nélkül, minősége és kialakítása miatt tökéletes társad lesz a mindennapok folyamán, ha javítanod kell a sminkeden. A púder használata után a bőrödnek csodálatos, ragyogó színe lesz. 

Színárnyalat:
13 Nouveau Beige

Hatások:
A púder használata után bőröd selymesen puha, tökéletesen ápolt és egységes megjelenésű lesz. Ragyogóan egészséges és fiatalos kinézetet kölcsönöz. 
Alkalmazás:
Ha púderként használod, akkor száraz szivaccsal vidd fel az arcbőrödre. Ha nedves szivaccsal dolgozol, akár alapozóként is használhatod. 


Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Kiszerelés:
21 g

Összetevők:

Talc, Titanium Dioxide, Zinc Stearate, Calcium Carbonate, Paraffinium Liquidum, Parfum, Sorbitan Sesquioleate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben, Polysorbate 60, BHA, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Cinnamic Alcohol, Citronellol, Coumarin, Eugenol , Geraniol, Hydroxycitronellol, Isoeugenol, Linalool, Evernia Prunastri, [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492]

Paraméterek

Típus

Típus Púder

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Hatás Mattító, Egységes bőrszín, Fixáló

Csomagolás

Csomagolás típusa Tégely
Tömeg 21 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Nouveau Beige
Kód:  KSDE0677-g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50884339

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15