Oldal frissítése

MAX FACTOR 2000 Calorie Mascara 01 Black 9 ml

2 490 Ft
1 960 Ft áfa nélkül

MAX FACTOR 2000 Calorie Mascara 01 Black 9 ml

A Max Factor 2000 Calorie Fekete 01 szempillaspirál akár 300% -kal növeli az algák mennyiségét! A szempillák gyökereitől a tipikéig meghosszabbodik és összeomlik. Ez a szempillaspirál egy csődör a világpiacon, húsz éves karrierje óta nagy népszerűségnek örvend a nők és a professzionális sminkművészek körében. Egyedülálló összetétele és a megfelelő formájú ecset a megfelelő mennyiségű szempillaspirál felviteléhez teszi ezt a szempillaspirál olyan népszerűvé, és miért teszi a szempilláit szebbé és csábítóbbá. A szabadalmaztatott folyadékkristályok tartalma miatt látható mennyiséget és hosszúságot érhet el a legvékonyabb és legfinomabb algákon. Annak érdekében, hogy a szempillák egész nap egyformán gyönyörűek legyenek, és a szempillaspirál nem elmosódik, a Max Factor egy egyedi keményítőt használ a szempillaspirál 2000 kalóriájához. Kettős polimer rendszerek és természetes viaszok, amelyek szintén megakadályozzák a szempillaspirál olvadását a testhőmérsékleten. A tökéletes szempilla rövid idő alatt tökéletes műalkotás lesz. Hagyja ki a szemét, és mutassa meg szépségét!
Hatóanyagok:
A folyékony kristályok még a legvékonyabb és legfinomabb algák esetében is biztosítják a látható térfogatot és a hosszúságot.
Kettős polimer rendszerek, természetes viaszok és keményítők megakadályozzák a szempillaspirál elolvadását a testhőmérsékleten, és biztosítják, hogy a szempillái egész nap annyira szépek legyenek, és hogy a szempillaspirál nekenje el.
A szempillák típusa:
Minden algákra.
Használat:
Alkalmazza a szempillákat egy speciális kefével, amely a csomagban található.
Tipp:
A szempillaspirál hatásainak fokozása érdekében használjon bőrt a szempillaspirál alatt.
A tisztításhoz javasoljuk, hogy használjon sminkelszívót a szemekhez.
Szín:
Fekete
Hangerő:
9 ml


 
4,7
263 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Típus

Szempillaspirál típus Klasszikus

Hatás

Hatás Térfogat

Szín

Szín Barna
Kód:  xxKSDE381-a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50671298
P-DC1-WEB20