Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

MAX FACTOR 2000 Calorie Black 01 9ml

1 790 Ft
1 410 Ft áfa nélkül

MAX FACTOR 2000 Calorie Black 01 9ml

A Max Factor 2000 Calorie Black 01 szempillaspirál 300% -kal növeli a szempillák volumenét! Ennek a terméknek a használatával a szempillatövektől a szempillavégekig hosszabbodnak és sűrűsödnek a szempillák. Ez a szempillaspirál állandó csillag a világpiacon, és mind a nők, mind pedig a professzionális sminkesek számára nagyszerű népszerűségnek örvend a húszéves karrierje során. Egyedülálló összetétele és egy speciális alakú kefe a megfelelő mennyiségű szempillaspirál alkalmazásához az oka annak, hogy miért olyan népszerű ez a szempillaspirál, és miért teszi még könnyebbé és csábítóbbá a szempilláját. A szabadalmaztatott folyékony kristályoknak köszönhetően látható telítettséget és hosszúságot érhet el, akár a legkisebb szempillákon is. Annak érdekében, hogy a szempilla egyenletesen szép legyen a nap folyamán és a szempillaspirál ne kopjon, egyedülálló megkötő anyag található a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirálban. Ezek a kettős polimer rendszerek és a természetes viaszok, amelyek megakadályozzák a szempillaspirál olvadását testhőmérsékleten. Rövid idő alatt tökéletesen kidolgozott szempillákat készíthet, amely műalkotás lesz. Nézze meg szemét, és mutassa meg szépségét!
Hatóanyagok:
A folyékony kristályoknak köszönhetően láthatóbb teltséget és hosszúságot érhet el akár a legkissebb szempillákon is
A Kettős polimer rendszerek, természetes viaszok és a megkötő anyag megakadályozza a szempillafesték olvadását testhőmérsékleten és biztosítja, hogy a szempillák egész nap tartósak és szépek legyenek.
A szempilla típus:
Minden szempillához.
Alkalmazás:
A szempillákra felvisszük a szempillaspirált a termék speciális keféjét alkalmazva.
Tipp:
A szempillaspirál hatásainak fokozása érdekében használjon egy szempilla előkészítő bázis terméket a szempillaspirál alá.
Javasoljuk a sminkeltávolító használatát a szemeknél.
Szín:
Fekete
Mennyiség:
9 ml


 

4,7
260 vásárló értékelte
10 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Típus

Szempillaspirál típus Klasszikus

Hatás

Hatás Szempilla meghosszabbítás, Térfogat

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE381-a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50671304
P-DC1-WEB15