Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dermacol Matt Control alapozó 30 ml

4,5 2 értékelés
5 890 Ft

Dermacol Matt Control alapozó 30 ml

Tökéletesen egységes arcszínt szeretne szemmel látható hibák nélkül? Próbálja ki a Dermacol Cosmetics Matt Control alapozóját. A könnyen eloszlatható Matt Control tartós fedést és vízálló eredményt biztosít, és megadja bőrének a szükséges hidratáltságot akár 18 órán keresztül. A Dermacol folyékony alapozója minden bőrtípusnak megfelelő, és könnyen használható, pumpás elegáns üvegben érkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen sima és matt bőr 18 órán át
  • Vízálló hatás
  • Maszkhatás nélküli fedés
  • A Dermacol folyékony alapozó alkalmas minden bőrtípusra
  • Pumpás, könnyű adagolás
  • 30 ml

Összetevők:
Aqua, ciklopentasziloxán, butilén-glikol, cetil / PEG / PPG-10/1-dimetikon, oktil-dodekanol, etil-hexil-palmitát, magnézium-szulfát, szorbitán-szeszkvioleát, dimetikon, a talkum, a xantán edzőterem, trimetil, metilparaben, konokkal, Paraffinum liqudium, tokoferol, szorbinsav, dehyydroacetic sav, aszkorbil-palmitát, nátrium-hidroxid, hexil- cinamal, hydroxysohxyl 3- ciklohexén-karboxaldehid, hydroxycitronellol, linalool, benzil-benzoát, egy parfüm, CI77891, CI77491, CI77492, CI77499

 

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 18 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Simító, Vízálló
Hatás Simító, Vízálló

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml
Kód:  DEKO1133
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85952096
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15