Oldal frissítése

Matrix Style Link Mineral Airy Builder hajhab 176 ml

Matrix Style Link Mineral Airy Builder hajhab 176 ml

A száraz hajhab ásványokat tartalmaz, ellenállhatatlanul dúsítja, javítja a haj szerkezetét és közepes tartást biztosít. Gyorsan és egyszerűen definiálja a frizurát és biztosít tartást. A termék összetétele nem nehezíti el a hajat, nem ragad használat után és nem hagy nem kívánt nyomokat a hajon. Segít a vonzó frizura elkészítésében, és kellemes, finom illatot nyújt a haj számára. Kényeztesd hajad a termékkel, amely minden nap gyönyörű frizurát biztosít számodra! 

Rögzítés erőssége:
5-ös skálán 3-as

Alkalmazás:
Alaposan rázd fel, majd alkalmazd nedves vagy száraz hajon. 

Összetevők:

  • Ásványi anyagok - erősítik a hajat, erőt adnak, javítják a haj szerkezetét

A hajhab tulajdonságai

  • Dússágot biztosít
  • Javítja a haj szerkezetét
  • Közepes tartást biztosít
  • Ásványi anyagokat tartalmaz
  • Nem terheli a hajat, nem ragad, nem hagy nyomot
  • Csodálatosan illatossá teszi a hajat

A szép, egészséges és erős hajért

A termék szükség szerint használható, és egyedülálló módon javítja a haj szerkezetét és segíti a frizura elkészítését. Erősíti, fixálja és dússá teszi a hajat. Közepes tartásával hosszú ideig gyönyörűen tartja a hajat. Biztosíts dússágot, gyönyörű és egészséges csillogást a hajad számára! 

Összetétel:
Aqua / Water / Eau, Isobutane, Propylene Glycol, Calcium Carbonate, Polyquaternium-4, Propane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Perfume / Fragrance, Laureth-4, Sclerotium Gum, Ethylhexylglycerin, Cetrimonium Chloride, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral

 
 
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Simító, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 176 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2907
Termékszám:  884486264213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15