Oldal frissítése

MATRIX Biolage VolumeBloom Sampon 250 ml

4,5 15 értékelés
4 590 Ft

MATRIX Biolage VolumeBloom Sampon 250 ml

A MATRIX Biolage VolumeBloom sampon egy olyan kozmetikai termék, amely professzionális ápolást biztosít a puha és gyenge hajnak. A sampon egyedülálló természeti komplexumokkal gyengéden tisztítja, táplálja és tartja a haj egészséges, fényes mivoltát és biztosítja a maximális erőt.A pamutvirág helyreállítja a haj szerkezetét és visszaadja  a haj szükséges erejét.

A sampon biztosítja a haj tökéletes hidratálását és lehetővé teszi a könnyebb fésülést és biztosítja a kiváló megjelenést. Ez az egyedülálló készítmény visszaállítja a haj és a bőr természetes egyensúlyát. Kellemes összhang, könnyen alkalmazható, kiváló habzású és nem tartalmaz káros vegyi anyagokat vagy parabéneket. Ébressze a haját, hogy élvezze az élet kivételes nagyságát és a természetes életerőt!
Hatóanyagai:
A pamutvirág helyreállítja a haj szerkezetét és visszaadja  a haj szükséges erejét.
Haj típus:
A finom és gyenge hajra
Alkalmazása:
Vigye fel a nedves hajra, és egy gyengéd masszázzsal habosítsa fel a sampont, és öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.
Űrtartalom:
250 ml-es

Hozzávalók:Aqua / Water / Eau, Nátrium-Laureth-szulfát, Cocamide Mea, Glicerin, Nátrium-klorid, Glikol Distearát, Parfüm / Fragrance, Nátrium-benzoát, Dimethicone, Carbomer, Salicylic Acid, Polysilicone-8, Limonene, Polyquaternium-16, , Hexyl Cinnamal, Hidrolizált Soy Protein, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxy Citronellal, Amyl Cinnamal, Gossypium Herbaceum / Cotton Extract, Nátrium-hidroxid, Citromsav.

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Matrix
Modellsorozat Biolage VolumeBloom

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas, Természetes olaj tartalmú, Proteinekkel

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Típus

Termék típus Sampon
Kód:  KSVL2207
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630620964

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15